PNS Avocado Oil

Meer afbeeldingen

PNS Avocado Oil

Purenuffstuff, 100 ml
Pure Avocado olie is zeer rijk aan essentiele vetzuren, mineralen, proteine, Vitamine A en D en beta-carotene. Daardoor is het een fantastische olie voor de droge, rijpere huid die extra gehydrateerd moet worden.

Status: Op voorraad

€ 11,14

Pure Avocado olie is zeer rijk aan essentiele vetzuren, mineralen, proteine, Vitamine A en D en beta-carotene. Daardoor is het een fantastische olie voor de droge, rijpere huid die extra gehydrateerd moet worden. De olie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en doet direct haar werk. Dit is dezelfde avocado olie die Purenuffstuff zelf in haar producten gebruikt, zoals bijvoorbeld in de happy nappy cream, nourishing night cream en de eczema en psoriasis producten. Avocado olie kan ook prima puur op de huid worden aangebracht. Als extra verzorging of in plaats van een creme. En natuurlijk kunt u deze pure olie ook gebruiken als u zelf cosmetica wilt maken en het mixen met andere pure basisingredienten.

Ingrdienten: persea gratissima (avocado olie).

  1. Zachte olie die snel intrekt. Review door Manon

    ik gebruik de avocado oil apart of een paar druppels in combinatie met de dagcreme van PNS, als ik een wat drogere huid heb. De avocado oil is zacht en trekt snel in, de huid voelt daarna zijdezacht aan. De oil is minder plakkerig dan bv. arganolie, en de huis kan makkelijker ademen. Ik ben er erg tevreden over. Deze blijft vast in mijn bestand. (Geplaatst op 29-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingrdienten: persea gratissima (avocado olie).