PNS Dogs Body hondenzeep

Meer afbeeldingen

PNS Dogs Body hondenzeep

Purenuffstuff, ca. 80 gram
Deze zeep is speicaal voor honden gemaakt! hij bevat koffiekorrels om geurtjes te verwijderen en ethersiche lavendel-, citroengras-, tea tree- en eucalyptusolie tegen vervelende beestjes (vlooien, teken, etc.).

Status: Op voorraad

€ 5,95

Purenuffstuff, ca. 80 gram

Deze zeep is speicaal voor honden gemaakt! hij bevat koffiekorrels om geurtjes te verwijderen en ethersiche lavendel-, citroengras-, tea tree- en eucalyptusolie tegen vervelende beestjes (vlooien, teken, etc.). De zeep is ideaal voor honden met een gevoelige huid, het is praktisch, effectief en je doet er eeuwen mee.

80g min weight

Ingredienten: coconut oil (cocos nucifera); rapeseed oil (brassica campestris); castor oil (ricinus communis); olive oil (olea europaea); castor oil (ricinis communis); grapeseed oil (vitis vinifera); cocoa butter (theobroma cacao); hazelnut oil (corylus avellana); water (aqua); sodium hydroxide (converted during saponification to leave no traces); ground coffee, essential oils: Lavender (lavendula angustifolia), Lemongrass (cymbopogon citratus), Teatree (melaleuca alternifolia), Eucalyptus (eucalyptus globulous leaf oil), and Ground Coffee.

 1. Deze zeep is echt ideaal! Review door L.M.
  Quality

  Nooit meer klungelen met halflege flesjes, of flesje die omvallen terwijl je tegelijkertijd je hond probeert vast te houden en wenst dat je een paar extra handen had! Je maakt gewoon de vacht goed nat en vervolgens zeep je de vacht in met het stuk zeep in de hand. Je hebt zo nooit te veel en nooit te weinig, het is echt ideaal. De zeep schuimt mild en romig en heeft een vrij milde geur. Als je hem na gebruik goed laat opdrogen gaat hij heel lang mee. De aanwezigheid van koffie is op zich niet lastig, je spoelt het er gewoon weer uit, maar wat mij betreft heeft het geen meerwaarde. Ook van de etherische oliën merk je niet heel veel na het wassen. Als alternatief zou je ook heel goed de Aleppo zeep kunnen gebruiken die Heel Natuurlijk verkoopt. Om de laatste zeepresten uit de vacht te spoelen en de vacht mooi te laten glanzen spoel ik vaak nog na met een mengsel van warm water met een scheutje appelazijn of citroensap. Dit werkt tevens ontsmettend en tegen geurtjes, bovendien kunnen eventueel aanwezige vlooien niet tegen het zuur wat er in zit.
  (Geplaatst op 03-07-2018)

 2. Geweldig Review door Tevreden klant
  Quality

  Hele fijne hondenshampoo, een echte aanrader! (Geplaatst op 09-12-2016)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register