Earth's Beauty Foundation Powder Original

Meer afbeeldingen

Earth's Beauty Foundation Powder Original

Earth's beauty, 16 gram Deze fijne, losse poeder is fantastisch op de huid. In tegenstelling tot de meeste andere merken mineral make-up bevat Earth's beauty gegarandeerd geen Nano deeltjes - de deeltjes poeder zijn dus groter dan nanodeeltjes en worden niet opgenomen door de huid. Absoluut veilig dus! N.B.: de travel size verpakking is niet 100% lekproef, dus beter geschikt voor thuis en minder geschikt voor in de handtas. Wij zijn op zoek naar een oplossing hiervoor...

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,99

* Verplichte velden

€ 19,99

Earth's beauty, 16 gram

N.B.: de travel size verpakking is niet 100% lekproef, dus beter geschikt voor thuis en minder geschikt voor in de handtas. Wij zijn op zoek naar een oplossing hiervoor...

Deze fijne, losse poeder is fantastisch op de huid. In tegenstelling tot andere merken mineral make-up bevat Earth's beauty gegarandeerd geen Nano deeltjes - de deeltjes poeder zijn dus groter dan nanodeeltjes en worden niet opgenomen door de huid. Absoluut veilig dus! Toch zijn de deeltjes fijn genoeg om heel de huid er heel mooi uit te laten zien en zijdezacht aan te laten voelen. Dat komt doordat de basis van de earth's beauty poeders Arrowroot (pijlwortel) is. Het zijn fijne deeltje en geen ultrafijne deeltjes zoals bij nanotechnologie het geval is (zoals de meest mensen waarschijnlijk wel weten is nanotechnologie niet veilig omdat de deeltjes in het bloed terecht kunnen komen en je wilt tenslotte dat je huid er mooi uitziet en niet dat je make-up in je bloedbaan terecht komt. Earth's beauty fondation powder original is geschikt voor de gevoelige en zelfs voor de hypergevoelige huid. Dat komt omdat er zeer weinig ingrediënten in dit product zitten. Alleen dat wat je nodig hebt om je huid te matteren en er aantrekkelijk uit te laten zien. Je kan de Earth's beauty kabuki brush gebruiken om Earth's Beauty Foundation Powder Original aan te brengen, of het sponsje dat in het doosje zit.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Adobe beige (koele ondertoon) Natural beige (warme ondertoon) Bahama beige (voor de donkere/getinte huid) Van alle drie de kleuren zijn hier in onze webwinkel testers verkrijgbaar zodat u kunt kijken welke kleur voor u het beste is. Voor testers geldt: maxiamaal 1 per kleur per klant.

  1. Top product Review door Renske
    Quality

    Omdat ik erg veel last heb van eczeem wilde ik overstappen op natuurlijke cosmetica. Vrijwel alle make-up die ik tot nu toe gebruikt heb, veroorzaakte ontstekingsreacties en irritatie op mijn huid. Nu ik earth's beauty foundation powder een weekje heb gebruikt merk ik dat het eczeem echt minder wordt. Mijn huid ziet er beter uit en de poeder voelt licht op de huid. Af en toe moet je een beetje bij poederen, maar dat hindert niet. Ik ben helemaal tevreden! (Geplaatst op 11-04-2016)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Organic/Wild-crafted Arrowroot powder, Iron Oxides.