HHH Echinacea & Thyme Formula

Meer afbeeldingen

HHH Echinacea & Thyme Formula

Eén- tot drieweekse immuunversterkende kuur

Herbhandshealing, 250 ml
Stimuleert het immuunsysteem en ondersteunt en activeert het afweersysteem

De kruiden in deze formula staat bekend om hun meedogenloze aanpak van een groot aantal virale en bacteriële microben en infecties. De kruiden in deze formula worden gecombineerd omdat zij samen nog beter in staat zijn om dit soort problemen aan te pakken. De formula kan worden ingezet bij de eerste tekenen van een opkomende ziekte als bij ziektes die al volop aan de gang zijn. Het is een goede all-round immuunversterker en beschermt tegen een groot aantal situaties, in het bijzonder die waarbij keel, neus en longen bij betrokken zijn

Status: Op voorraad

€ 39,95

Herbshandshealing, 250 ml

Stimuleert het immuunsysteem en ondersteunt en activeert het afweersysteem

De kruiden in deze formula staat bekend om hun meedogenloze aanpak van een groot aantal virale en bacteriële microben en infecties. De kruiden in deze formula worden gecombineerd omdat zij samen nog beter in staat zijn om dit soort problemen aan te pakken. De formula kan worden ingezet bij de eerste tekenen van een opkomende ziekte als bij ziektes die al volop aan de gang zijn. Het is een goede all-round immuunversterker en beschermt tegen een groot aantal situaties, in het bijzonder die waarbij keel, neus en longen bij betrokken zijn.

Je kunt deze formula ook preventief gebruiken om het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen te helpen wanneer je niet ziek bent. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn als je je prima voelt, maar veel anderen in je omgeving ziek zijn.
Of je kunt het gebruiken wanneer je je een beetje van slag of iets minder dan normaal voelt, maar er niet echt iets is waar je je vinger op kunt leggen. In beide gevallen is het een goed idee om je immuunsysteem te ondersteunen.


Ingrediënten: Echinaceawortel, Oreganoblad, Thijm, Kamillebloesem, Cayenne, sporenelementen van etherische Kamille-olie in een basis van graanalcohol en gezuiverd water. Alle ingredienten zijn biologisch.

Aanbevolen dosering voor volwassenen:
Inwendig gebruik: gedurende 1 tot 3 weken 3 - 5 maal daags 5ml innemen in 25ml water of appelsap.
Uitwendig gebruik: een paar druppels Echinacea tinctuur mengen met een paar druppels tarwekiemolie of AloeVera Gel en dit aanbrengen op de huid. Echinacea tinctuur kan verdund ook gebruikt worden als mondwater.

 1. Super spul! Geen griepvaccinatie nodig! Review door Gezin
  Quality

  Wij zijn een gezin met luchtwegenproblematiek en komen in aanmerking voor griepvaccinatie. Echter, we willen geen griepvaccinatie, maar wel gezond de wintermaanden "overleven". Dankzij deze formule (het drankje) is dat gelukt en we hebben dit jaar geen griep of verkoudheid gehad. Om ons heen waren veel zieken (school, werk). Meestal beginnen we met een verstopte neus en keelpijn vanaf oktober en we zijn tot circa maart steeds (chronisch) verkouden. Voor jonge kinderen is het drankje niet geschikt (bevat alcohol) maar als je 5 ml eerst in kokend water verdunt (alcohol verdampt), is dat geen probleem. We zijn zo blij dat we dit drankje hebben ondekt! Enig minpuntje is dat het drankje voor ons gezin (4 pers) erg prijzig is. Wij gebruiken 1 flesje voor circa 2 weken. Dat komt op circa 80 euro per maand. (Geplaatst op 08-03-2017)

 2. geen constante verstopte neus meer in de winterperiode Review door Anja
  Quality

  omdat ik voorgaande winterperiodes bijna altijd een chronisch (licht) verstopte neus had, en ik las dat dit product een all-round immuunversterker is, en in het bijzonder waarbij keel, neus en longen bij betrokken zijn, vond ik het de moeite waard om het dagelijks te gaan gebruiken. Ik neem sinds oktober 2015 t/m heden 2x daags 5ml. En als ik mij niet fit voelde, nam ik het wat vaker in. En het werkt! Ik heb voor het eerst sinds jaren geen verstopte neus meer en voel mij daardoor veel fitter. Een aanrader !!! (Geplaatst op 24-02-2016)

 3. Longontsteking natuurlijk genezen Review door Mevr. Boer

  Toen na een week hoge koorts uiteindelijk een bacteriële longontsteking werd geconstateerd, wilde ik het zonder antibiotica proberen te genezen. De arts was hier niet blij mee en schetste beelden van de Intensive care en chronische longaandoeningen. Dat serieus nemend, spraken we af dat ik het 4 dagen zou proberen. Zou na die dagen de ontstekingswaarde niet genoeg gedaald zijn, dan zou ik op antibiotica overgaan. Na mailcontact met HeelNatuurlijk ben ik die dag nog gestart met hun Darmenreinigingskuur, 4x per dag 5 ml Echinacea & Thyme Formula, sapvasten en veel slapen. Verder niets.
  Na vier dagen keken laborante en dokter verbaasd naar de uitslag van de bloedtest; de ontstekingswaarde was gedaald van 102 naar 27. Een week later moest ik weer terugkomen en was de ontstekingswaarde normaal en het gevaar geweken. Daarna mijn verdwenen conditie weer opgebouwd zodat ik weer kon fietsen, boodschappen doen en uiteindelijk weer werken. Dit alles zonder de langdurige complicaties na antibiotica, maar vooral een heerlijk gezond gevoel en extra prettige bijkomstigheden. Zo had ik al een jaar elke ochtend bij het opstaan een allergische reactie. Veelvuldig niesen en verstopte neus. Altijd gedacht dat dat stofmijtallergie was, maar tijdens het herstel viel me ineens op dat ik al dagen wakker werd zonder allergische reactie. (Geplaatst op 18-10-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingrediënten: Echinaceawortel, Oreganoblad, Thijm, Kamillebloesem, Cayenne, sporenelementen van etherische Kamilleolie in een basis van graanalcohol en gezuiverd water. Alle ingrediënten zijn biologisch.