Earth's Beauty Eye Brow Pencil

Meer afbeeldingen

Earth's Beauty Eye Brow Pencil

Earth's Beauty Wenkbrauwpotlood.
Verkrijgbaar in drie kleuren: Blonde, Light Brown en Medium Brown. De potloden van Earth's Beauty bevatten een minimum aan ingrediënten en zijn daardoor ook geschikt voor mensen met een allergische huid. Vrij van gehydrogeneerde olieën en vetten. Ongeparfumeerd. Deze wenkbrauwpotloden zijn ook geschikt om als oogpotlood te gebruiken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,50

* Verplichte velden

€ 10,50

Earth's Beauty Oog- en Wenkbrauwpotlood.
In de kleuren lichtbruin en blond. Met subtiel glanseffect voor een natuurlijk resultaat. De kleur Light Brown is een mooie koperbruine kleur. Dit potlood is mooi als oogpotlood en als wenkbrauwpotlood voor mensen met lichtbruin of rossig haar. De kleur Blonde is een iets lichtere kleur die geschikt is als wenkbrauwpotlood voor mensen met blond of grijs haar. Ook deze kleur is als niet alleen geschikt als wenkbrauwpotlood, maar daarnaast ook als oogpotlood te gebruiken; het is een subtiele lichtbruine kleur. De kleur Medium Brown is geschikt voor mensen met middelbruin en donker haar.

De potloden van Earth's Beauty bevatten een minimum aan ingrediënten en zijn daardoor ook geschikt voor mensen met een allergische huid. Vrij van gehydrogeneerde olieën en vetten. Ongeparfumeerd.

Ingrediënten (INCI):jojoba, castor oil, candellila wax ,iron oxides, mica en vitamine E.

  1. Fijn potlood Review door Rebecca
    Quality

    Ik gebruik dit potlood nu een paar jaar en ben er erg tevreden over. De kleur is heel mooi en ik ben blij dat ik een product heb gevonden voor mijn wenkbrauwen waar geen slechte stoffen inzitten. (Geplaatst op 17-11-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

jojoba oil, castor oil, candellila wax, iron oxides, mica en vitamine E