PNS Foaming Facewash Unscented (ongeparfumeerd)

Meer afbeeldingen

PNS Foaming Facewash Unscented (ongeparfumeerd)

Pure Nuff Stuff, 200 ml
Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde was actieve stoffen die zacht zijn voor de huid en creme-achtig schuimen. Geschikt voor de normale en gemengde huid en mensen die allergisch zijn voor parfum (of mensen die gewoon niet van geurtjes houden en een ongeparfumeerde facewash willen). Geschikt voor hem en haar.

Status: Op voorraad

€ 12,10

Pure Nuff Stuff, 200 ml
Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde wasactieve stoffen die zacht zijn voor de huid en creme-achtig schuimen. Geschikt voor de normale en gemengde huid en mensen die allergisch zijn voor parfum (of mensen die gewoon niet van geurtjes houden en een ongeparfumeerde facewash willen). Geschikt voor hem en haar.

Schudden voor gebruik.

Ingredienten (INCI): water; decyl glucose (Decyl Glucoside = wasactieve stof uit suikers); Vegetable glycerin, xantham gum (xantham gum = natuurlijk verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid = appelciderazijn)

  1. Fijne en zuinige facewash Review door Anoniem
    Quality

    Zeer zuinig in gebruik. Ik wil geen andere meer! (Geplaatst op 26-06-2017)

  2. Super product, aanrader Review door Spot

    Voelt prettig aan, makkelijk en hygienisch in gebruik: aanrader! (Geplaatst op 30-01-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

water; decyl glucose (Decyl Glucoside = wasactieve stof uit suikers); Vegetable glycerin, xantham gum (xantham gum = natuurlijk verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid = appelciderazijn)