HeelNatuurlijk Parasietenkruidenkuur Dr. Clark (Capsules)

Meer afbeeldingen

HeelNatuurlijk Parasietenkruidenkuur Dr. Clark (Capsules)

Zie voor meer informatie de parasietenkruidenkuur

Dit product is 100% biologisch en volledig plantaardig (ook de capsules) dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Belangrijk: Zorg er voor dat tijdens het doen van de parasietenkruidenkuur de darmen goed werken en u minimaal 1 tot 2 x per dag ontlasting heeft. Als u last heeft van verstopping en u minder dan 1 x daags ontlasting heeft, raden wij aan om tijdens deze kuur Darmformule 1 te gebruiken om te stoelgang te stimuleren. Drink tevens tijdens deze kuur dagelijks 2 liter zuiver water. N.B.: Dit product niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Kinderen kunnen deze kuur wel doen, maar in aangepaste dosering. Kinderen die moiete hebben met het slikken van capsules, kunnen beter de Parasietenkruidenkuur Vloeibaar doen.
Klik hier voor het inname schema van de Parasietenkruidenkuur voor volwassenen en kinderen.

 

Status: Op voorraad

€ 49,95

Al eeuwenlang worden bepaalde planten en kruiden als kuur gebruikt. Veel plantensoorten bestonden al duizenden jaren voordat de mens bestond. Om te overleven, moesten deze planten zich weren tegen hun vijanden: insecten, wormen, schimmels, bacteriën, virussen, etc. De meeste planten produceren daarom bepaalde "chemicaliën" (dit zijn natuurlijke, plantaardige chemicaliën) die zij effectief inzetten tegen wormen, amoeben, bacteriën en virussen. Onze voorvaderen leerden deze planten ook voor zichzelf te gebruiken om zich te beschermen tegen hun eigen parasieten, wormen, bacteriën, virussen en ziektes. Veel van deze planten eten we al regelmatig en ondersteunen het immuunsysteem, bijvoorbeeld: knoflook, uien, cayennepeper, zwarte peper, gember, citroen, kaneel, pepermunt, wortelen, broccoli, lijnzaad, pompoenpitten, ...etc.

Er zijn drie planten die zeer sterke natuurlijke chemicaliën bevatten en worden daarom in de parasietenkuur gebruikt: zwarte walnootschil, kruidnagel en alsemkruid. 
Zwarte walnootschil tinctuur en Alsemkruid zijn bedoeld voor volwassen en zich ontwikkelende parasietenstadia van ten minste honderd verschillende parasieten. Kruidnagel heeft betrekking op de eitjes. Als je alleen kruiden zou gebruiken voor de volwassen parasieten, zullen de eitjes en andere parasieten stadia snel groeien en volwassen worden en weer meer eitjes leggen. Vandaar dus dat je de drie kruiden als één behandeling moet zien en gelijktijdig moet gebruiken.

Zie voor meer informatie de parasietenkruidenkuur

Het doen van de kuur
Tijdens de parasietenkuur kan men gewoon blijven eten, maar is het wel belangrijk om dagelijks 2 liter water te drinken. Dr. Hulda Clark, een expert op het gebied van parasieten, raadt aan 1 maal per jaar een parasietenkruidenkuur te volgen, waarna, indien nodig kan worden overgeschakeld op het onderhoudsprogramma. Voor kinderen geldt een aangepaste dosering. 
Zie voor gedetailleerde informatie het schema van de Parasietenkuur

Dit product is 100% biologisch en volledig plantaardig (ook de capsules) dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Belangrijk: Zorg er voor dat tijdens het doen van de parasietenkruidenkuur de darmen goed werken en u minimaal 1 tot 2 x per dag ontlasting heeft. Als u last heeft van verstopping en u minder dan 1 x daags ontlasting heeft, raden wij aan om tijdens deze kuur Darmformule 1 te gebruiken om te stoelgang te stimuleren. Drink tevens tijdens deze kuur dagelijks 2 liter zuiver water. N.B.: Dit product niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Dit product is 100% biologisch en volledig plantaardig (ook de capsules) dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten: 30 ml walnoottinctuur extra sterk (zwarte walnoot schil, plantaardige alcohol, gezuiverd water), 100 plantaardige capsules Alsem/Wormwood (265 mg per capsule), 100 plantaardige capsules Kruidnagel/Cloves (550 mg per capsule)

N.b.: De zwarte walnoottinctuur bevat alcohol, u kunt voor kinderen en mensen die daar gevoelig voor zijn de alcohol het beste eerst laten verdampen alvorens de tinctuur in te nemen. Dit doet door een beetje kokend water over de in te nemen hoeveelheid tinctuur te gieten, even af laten koelen en dan opdrinken (eventueel aanlengen met een klein beetje vruchtensap om de smaak lekkerder te maken).

 1. parasietenkuur heeft geholpen! Review door Monique yoga
  Quality

  Ik wil me langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de fantastische GRATIS begeleiding aan de telefoon tijdens mijn periode met de parasiet die ik uit India had meegenomen. Na 2 keer deze kuur te gebruiken inclusief honing en ander advies van jullie is de parasiet WEG!
  Ik ben ontzettend opgelucht en blij dat alleen deze kuur mijn lichaam daadwerkelijk geholpen heeft.
  Hartelijke groeten uit Zuid Limburg.
  Monique (Geplaatst op 21-12-2018)

 2. Interessant Review door Lex
  Quality

  Paar jaar geleden een keer geprobeerd omdat ik last had van allerlei vage klachten zoals jeuk, huidklachten, 's nachts wakker worden etc. Het meest opvallende effect van de kuur was echter: meer energie en een flink versterkt libido. De jeuk ging helaas niet weg. Nu nog eens proberen om te kijken wat het aan de vage klachten doet, want die heb ik nog steeds. (Geplaatst op 24-07-2017)

 3. Heeft zijn werk gedaan! Review door Audrey
  Quality

  Ik had een dientamoebe fragilis. Van de huisarts kreeg ik metrodinazol voorgeschreven. Ik heb die kuur niet volgehouden. Mijn hele darmhuishouding is daarvan in de war geraakt. Bij Heel Natuurlijk kwam ik deze natuurlijke parasietenkuur tegen. Ik heb hem twee keer gedaan. Tijdens de eerste kuur ben ik wel erg ziek geweest. Voor de zekerheid heb ik de kuur na een week nog een keer gedaan. Na de kuren voelde ik mij stukken beter! Ik heb een test gedaan en de amoebe is weg. Ik ben ontzettend blij. Als je vragen hebt word je ook ontzettend goed geholpen door Heel Natuurlijk. (Geplaatst op 27-05-2017)

 4. werkt goed Review door Moeder

  Ik, mijn man en mijn kinderen (7 en 9 jaar) hadden allemaal een parasiet genaamd dientamoebe fragillis. Door het gebruik van deze kuur zijn alle klachten verdwenen. Mijn dochter heeft geen buikpijn meer, mijn man geen darmklachten meer en ik heb geen last meer van een opgeblazen, opgezette buik ( leek een zwangerschapsbuik). wij zijn heel blij met het resultaat! Huisarts wou ons een antibiotica voorschrijven, maar we wilden eerst dit proberen. Met goed resultaat! (Geplaatst op 07-11-2015)

 5. Ik heb deze kuur aangeschaft omdat ik besmet ben met de ziekte van Lyme Review door Wil

  Ik heb deze kuur aangeschaft omdat ik besmet ben met de ziekte van Lyme en door een besmette teek haal je buiten Borrelia ook andere troep naar binnen. Na een week van gebruik voelde ik me ellendig en veel pijn! Ondertussen zijn mijn klachten die ik voor de kuur had verminderd! Ik ben er heel erg blij mee!!
  Ook een groot compliment voor deze webshop "Heel Natuurlijk", er bleek in een potje te weinig capsules te zitten. Gisteren een mailtje gestuurd en kreeg meteen een mailtje terug, toen een belletje en meteen opgelost! Vandaag stond de postbode al op de stoep!

  Heel veel dank, jullie staan bij mij in de favorieten!
  Met hartelijke groet Wil
  (Geplaatst op 18-07-2015)

 6. Werkt goed Review door Jim

  Ik had een zeer heftige parasietenbesmetting die ik voor een groot deel heb verholpen door middel van deze kuur. Het belangrijkste is dat wanneer je met de kuur begint je ook rekening houdt met wat je eet. Wat ik ook aanbeveel is: elke dag bij het opstaan een glas water gemengd met 2 eetlepels appelazijn(natuurtroebel, niet de gedestilleerde versie!!) drinken, ook pompoenpitten (1 a 2 handen vol) eten heeft geholpen. Succes en veel sterkte als je aan de kuur begint! (Geplaatst op 05-04-2015)

 7. Werkt prima Review door N.

  Mijn kinderen (4 en 6) en ik zijn alle drie dankzij deze kuur van onze darmparasieten afgekomen. (Geplaatst op 02-04-2015)

 8. goed advies Review door Shamila

  Ik wist niet zeker of ik deze kuur moest kopen of niet. Ik had al eens een andere parasietenkuur geprobeerd (Dermavit Juglandis), maar die heeft niet geholpen en ik had geen zin om weer geld uit te geven. Nadat ik jullie telefonisch gesproken heb, heb ik toch besloten de gok te wagen omdat jullie kuur anders is en beter zou werken. Jullie hebben gelijk gehad. Ik ben nu wel van mijn parasietenprobleem af. Ik vind dat iedereen dit moet weten want het is zonde als je dubbel geld uit moet geven. (Geplaatst op 16-07-2014)

 9. Parasieten Review door Albert

  Ik heb deze kuur gedaan omdat ik last had van extreme vermoeidheidsklachten. Artsen konden niets vinden en zeiden dat het tussen mijn oren zat. Ik heb jaren gewerkt bij de riooldienst, maar er nooit aan gedacht dat mijn vermoeidheidsklachten met parasieten te maken kon hebben. Ik was echter ten einde raad, kon op sommige dagen mijn bed niet uitkomen van de vermoeidheid en kon niet meer werken.
  Een kennis wees me op jullie website en ik heb de informatie gelezen. Het sprak mij direct aan en ik heb de kuur besteld. Na 14 dagen was ik volledig van mijn klachten af. Ik had nooit gedacht dat het zo simpel zou kunnen zijn. Ik heb mijn leven weer terug en ben een ander mens. (Geplaatst op 11-04-2014)

 10. doet zijn werk Review door boogie

  Hallo HeelNatuurlijk. Ik had jullie gemaild omdat mijn zoontje van 4 last had van een parasiet. Antibiotica werkte niet en ook het medicijn van de dokter sloeg niet aan. Ik heb deze kuur gebruikt in aangepaste dosis voor mijn zoontje en op aanraden van jullie medewerker hebben ook mijn vrouw en ik tegelijkertijd meegedaan met de kuur voor volwassenen (omdat wij drager zouden kunnen zijn van de parasiet). Deze behandeling was effectief; mijn zoontje is van de parasiet af. Het was in het begin wel even wennen omdat hij niet gewend is aan het slikken van capsules, maar het is gelukt. Deze kuur doet zijn werk. (Geplaatst op 11-04-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

30 ml walnoottinctuur extra sterk (zwarte walnoot schil, plantaardige alcohol, gezuiverd water), 100 plantaardige capsules Alsem/Wormwood (265 mg per capsule), 100 plantaardige capsules Kruidnagel/Cloves (550 mg per capsule)

N.b.: De zwarte walnoottinctuur bevat alcohol, u kunt voor kinderen en mensen die daar gevoelig voor zijn de alcohol het beste eerst laten verdampen alvorens de tinctuur in te nemen. Dit doet door een beetje kokend water over de in te nemen hoeveelheid tinctuur te gieten, even af laten koelen en dan opdrinken (eventueel aanlengen met een klein beetje vruchtensap om de smaak lekkerder te maken).