Little Earths Beauty Girls makeup set

Meer afbeeldingen

Little Earths Beauty Girls makeup set

Little Earth's Beauty Het perfecte cadeau voor kleine prinsesjes. U hoeft zich geen zorgen meer de maken over chemische stoffen of gevaarlijke kleurstoffen als uw dochtertje met make-up speelt. Deze kindermake-up is handgemaakt en bevat een minimum aan veilige, 100% natuurlijke ingrediënten. Het setje bestaat uit: 2 potjes glittergel (pink en silver) en een getinte lippenbalsem. (Op de foto staat een lipgloss afgebeeld, maar dat klopt niet, er zit sinds kort in plaats van de gloss een getinte lippenbalsem bij omdat die veel langer meegaat dan de gloss) Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Status: Uitverkocht, binnenkort weer leverbaar.

€ 13,00
Het perfecte cadeau voor kleine prinsesjes. U hoeft zich geen zorgen meer de maken over chemische stoffen of gevaarlijke kleurstoffen als uw dochtertje met make-up speelt. Deze kindermake-up is handgemaakt en bevat een minimum aan veilige, 100% natuurlijke ingrediënten. Het setje bestaat uit: 2 potjes glittergel (pink en silver) en een getinte lippenbalsem (op de foto staat een lipgloss afgebeeld, maar dat klopt niet, er zit sinds kort in plaats van de gloss een getinte lippenbalsem bij omdat die veel langer meegaat dan de gloss). Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  1. Top! Review door C.

    Mijn dochtertjes zijn helemaal happy en in hun element met hun eigen make-up! Heel blij met deze aankoop! Top! (Geplaatst op 30-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register