Mistry's Aloe Vera Jojoba Shampoo

Meer afbeeldingen

Mistry's Aloe Vera Jojoba Shampoo

200 ml
De combinatie van Aloe vera gel en Jojoba olie in deze shampoo zorgt voor mooi, zacht, glanzend en klittenvrij haar. Geschikt voor de hele familie en voor alle haartypes. Aloe vera gel is zowel goed voor het haar als de hoofdhuid. Jojoba olie heeft een balancerende en voedende werking en geeft het haar een mooie, natuurlijke glans van de haarwortels tot aan de punten. Jojobaolie wordt al eeuwen gebruikt om de vocht- en vetbalans van huid en haar te balanceren. Het maakt het haar makkelijker doorkambaar en makkelijk in model te brengen. Ook geschikt voor geverfd haar. Voor een gezonde hoofdhuid en haargroei.

Status: Op voorraad

€ 7,95

200 ml
De combinatie van Aloe vera gel en Jojoba olie in deze shampoo zorgt voor mooi, zacht, glanzend en klittenvrij haar. Geschikt voor de hele familie en voor alle haartypes. Aloe vera gel is zowel goed voor het haar als de hoofdhuid. Jojoba olie heeft een balancerende en voedende werking en geeft het haar een mooie, natuurlijke glans van de haarwortels tot aan de punten. Jojobaolie wordt al eeuwen gebruikt om de vocht- en vetbalans van huid en haar te balanceren. Het maakt het haar makkkelijker doorkambaar en makkelijk in model te brengen. Ook geschikt voor geverfd haar. Voor een gezonde hoofdhuid en haargroei.

-Reinigt het haar zonder het  uit te drogen
-Werkt ontklittend
-Geschikt voor geverfd haar
-Vrij kuntsmatige geur- en kleurstoffen
-Vrij van dierlijke ingrediënten
-Vrij van aggresieve wasactieve stoffen

GEBRUIKSAANWIJZING:
Maak het haar nat en breng een kleine hoeveelheid shampoo aan. Masseer het in, spoel uit en herhaal indien nodig. Gebruik daarna, indien nodig Mistry's Aloe vera Jojoba Conditioner.

  1. Heerlijk product wat m'n haar schoon en zacht maakt Review door Natasja
    Quality

    Deze shampoo ruikt niet alleen lekker, maar voelt ook heerlijk aan met wassen. Meestal gebruik ik een heel klein beetje, laat dat een paar minuten intrekken, spoel het goed uit en herhaal dat nog een keer. Het resultaat is dat mijn haar heerlijk zacht voelt, goed kambaar is en niet onbelangrijk: heerlijk schoon is. Meeste andere shampoo's irriteren mijn huid, maar deze niet. Omdat ik 'm wel erg duur vind, gebruik ik 'm 1x per maand en de rest van de maand reinig ik mijn haar met baking soda en appelazijn. Vroeger had ik heel vet haar en sinds ik op deze combinatie zit hoef ik mijn haar 1x per week te wassen. (Geplaatst op 05-10-2017)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aqua, Potenised® Aloe Vera (Aloe Barbadensis), Jojoba oil (Simmondsia chinensis), Rosemary (Rosmarinus Officinalis), Nettle (Urtica dioica), Shikakai (Acacia concinna), Reetha (Sapindus laurifolia) & Soapwort (Saponaria officinalis).