Mistry's Acteevator - Aloe Spray

Meer afbeeldingen

Mistry's Acteevator - Aloe Spray

100 ml
Mistry's Aloe Spray kan gebruikt worden bij schaaf- en snijwonden, blauwe plekken, brandwonden, huiduitslag, huidirritatie en als aftersun en aftershave.
De aloë vera plant wordt al eeuwen geprezen om haar verzorgende en helende eigenschappen. 

 

Status: Op voorraad

€ 6,95

100 ml
Mistry's Aloe Spray kan gebruikt worden bij schaaf- en snijwonden, blauwe plekken, brandwonden, huiduitslag, huidirritatie en als aftersun en aftershave.
De aloë vera plant wordt al eeuwen geprezen om haar verzorgende en helende eigenschappen. Het is dan ook een bijzondere plant en dat kan men zelf zien als men een stukje van een blad afbreekt; al binnen enkele seconden komt er een dun vliesje over de breuk en binnen korte tijd is het blad gesloten en de “wond” geheeld. Dit toont aan dat deze plant en met name de gel die uit het blad gewonnen kan worden een sterke wondhelende werking heeft. Wanneer wij deze aloe vera gel op onze huid doen, kunnen ook wij de genezende werking ervaren. De gel versnelt niet alleen de wondheling , maar heeft ook een pijnstillende, ontsmettende, jeukstillende en kalmerende werking. Het verzorgt en verjongt de huid en kan worden toegepast bij diverse huidaandoeningen, zoals: zonnebrand, wondjes na het scheren, (schaaf-)wonden, jeuk, etc. Tevens beschermt aloë vera gel de huid tegen beschadiging tijdens het zonnen (milde bescherming). 
Naast Aole vera bevat deze spray Calendula en Kamille die bekend staan om hun helende, antiseptische, onstekingsremmende en verzachtende werking. Kortom, Mistry's Acteevater-Aloe Spray is een puur natuurlijk EHBO-middel dat, vooral in gezinnen met kleine kinderen, niet zou mogen ontbreken. Ook ideal om mee te nemen op vakantie.

 • Vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen
 • Vrij van dierlijke ingrediënten
 • Niet op dieren getest

Gebruiksaanwijzing

 • Bij snij- en schaafwonden: Leg een papieren zakdoekje of tissue op het aangedane gebied. Spray Acteevator- Aloe Spray op de tissue. Laat enkel seconden drogen en veeg dan het gebied voorzichtig af met de tissue.
 • Bij andere huidklachten en als aftersun en aftershave kan de Aloe spray ook direct op de huid worden aangebracht.
 1. Super product! Review door Laura
  Quality

  Werkt heel snel bij verbranding van de zon! (Geplaatst op 28-05-2017)

 2. Geen effect bij lichte zonnebrand Review door Two girls
  Quality

  Ik heb deze gekocht, na het lezen van de positieve andere review, om te gebruiken bij zonnebrand. Maar onlangs direct op de huid gedaan, die een beetje rood zag na het zonnen. Het gaf geen enkele verbetering, ook niet nadat we het herhaaldelijk enkele dagen gebruikten. Jammer.
  Ik ga het verder gebruiken als spray bij schaafwondjes... (Geplaatst op 09-06-2016)

 3. Perfecte aftersun Review door K
  Quality

  Onze zoon was behoorlijk verbrand tijdens het zwemmen op vakantie. Na het douchen de spray gebruikt en zowel de pijn als de roodheid verdwenen als sneeuw voor de zon. Zijn huid is zelfs niet gaan vervellen! Alsof hij nooit verbrand was geweest. Een waar mysterie dus het product doet zijn naam eer aan! (Geplaatst op 04-11-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aqua, Calendula officinalis, Aloe Barbadensis, Chamomilla Recutita Taraxacum officinale Weber, Salvia officinalis, Santalum album