PNS Normal Hair Cleanser Ylang Ylang & Lime

Meer afbeeldingen

PNS Normal Hair Cleanser Ylang Ylang & Lime

Pure Nuff Stuff, 250 ml
Shampoo voor normaal haar. De shampoos van PNS bevatten alleen zeer milde wasactieve ingrediënten uit suiker die het haar reinigen zonder het uit te drogen. Geschikt voor het hele gezin dus ook voor kinderen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,15

* Verplichte velden

€ 11,15

Pure Nuff Stuff, 250 ml
De shampoos van PNS bevatten alleen zeer milde wasactieve ingrediënten uit suiker die het haar reinigen zonder het uit te drogen. Er is een shampoo voor normaal haar (wat eigenlijk betekent: normaal tot vet haar – shampoos voor vet haar zie je bijna niet meer, maar met normaal haar wordt natuurlijk haar bedoeld dat niet droog is (dus eerder vet)) en er is ook een shampoo voor droog haar. Zowel de shampoo voor droog als normaal haar zijn er in een geurende versie (natuurlijk alleen met etherische olie geparfumeerd; deze shampoo ruikt heerlijk naar Ylang Ylang & Limoen) en in een ongeparfumeerde versie.


Ingrediënten (INCI):
Water (Aqua), Decyl Glucose (Decyl Glucoside), Glycerine (Vegetable Glycerine), Xanthan Gum, Apple Cider Vinegar, essential oils(=etherische olie - zit niet in de ongeparfumeerde versie)

 1. Fijne shampoo Review door elise
  Quality

  Telkens als ik mijn haar net gewassen heb met deze shampoo en nog nat is, voelt het stug als touw... maar als het vervolgens opgedroogd is, is het zacht, glanzend en er valt een mooie slag in! (Geplaatst op 27-07-2016)

 2. Prima shampoo!! Review door Lieve

  Eindelijk een nononsens shampoo die doet wat hij beloofd! Ik maak een beetje shampoo aan met water in een flesje omdat ik redelijk lang haar heb en de shampoo zo makkelijker is te verdelen. De geur vind ik aangenaam, maar mijn man en zoon niet. Volgende keer de niet geurende variant dan maar ;-)
  Geen jeukende hoofdhuid meer en superzachte haren (ik gebreuk ook de conditioner)
  Ook mijn dochter haar haren zijn heel zacht en makkelijk te kammen ( en ze heeft haar tot op haar heupen) Dit is een blijvertje!!! (Geplaatst op 05-11-2015)

 3. Top! Review door Naomi

  Mijn haar voelt na het gebruik van deze shampoo licht, schoon, zacht en de volgende dag valt mijn haar in een mooie slag (dit heb ik nog niet bij een andere redelijk natuurlijke shampoo meegemaakt).Na het gebruik voelt mijn hoofd(huid) heel ontspannen aan en de shampoo ruikt ontzettend lekker. Wel moet je deze shampoo goed schudden van te voren, anders is de substantie niet heel makkelijk uit te smeren. Nadat je het ongeveer 3x gebruikt hebt, komt er meer ruimte in het flesje en gaat het schudden makkelijker. Er ontstaat een soort schuim. Ik ben zeer tevreden en overtuigd! (Geplaatst op 31-05-2015)

 4. lekker fris Review door Luet

  De shampoo schuimt en reinigt goed. De geur is ook heel lekker fris (Geplaatst op 22-03-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register


Ingrediënten (INCI):
water; decyl glucose (decyl glucoside=wasactieve stof uit suiker); Glycerine (Plantaardige Glycerine); xantham gum (xantham gum=natuurlijk verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid=appelciderazijn); essential oils(=etherische olie - zit niet in de ongeparfumeerde versie)