Snelle levering
Morgen in huis (bestel op werkdagen voor 23:30 en op zondag voor 16:00 uur)
Eerlijke informatie & echt zuivere producten

kinderen

Voor kinderen geldt een aangepaste dosering voor de vloeibare parasietenkruidenformule:

12 jaar en ouder: u kunt de dosering van volwassenen aanhouden

7 tot 12 jaar: de helft van de volwassenen dosering

5 tot 7 jaar: 1/4 van de volwassenen dosering

3 tot 5 jaar: 1/8 van de volwassenen dosering

 

Voor de niet vloeibare parasietenkuur, dus de kuur met capsules geldt voor kinderen het volgeden:

Hoe werkt de parasietenkuur voor kinderen precies?
De kuur duurt voor kinderen maximaal 6 dagen. U houdt het volwassenen programma (klik hier voor het schema voor volwassenen) aan, maar stopt op de dag die gelijk is aan hun leeftijd. Voor een kind van 4 jaar stopt u na dag 4 met de wormwood en de kruidnagelcapsules. Op dag 6 krijgt hij/zij een halve theelepel walnoottinctuur en dan stopt u. Voor een kind van 5 jaar stopt u na dag 5 met de wormwood en kruidnagelcapsules en op dag 6 krijgt ook hij/zij een halve theelepel zwarte walnoottinctuur.

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar houdt u het schema voor volwassen aan tot respectievelijk dag 6 tot 10. Zij krijgen 1 theelepel zwarte walnoottinctuur op dag 6. Voor kinderen van 11 tot 16 jaar houdt u het schema voor volwassenen aan tot respectievelijk dag 11 tot 16. Zij krijgen 1,5 theelepel zwarte walnoottinctuur in plaats van de 2 theelepels die op het schema voor volwassenen staat aangegeven.
N.b.: De zwarte walnoottinctuur bevat alcohol, u kunt voor kinderen deze alcohol het beste even laten verdampen door een beetje kokend water over de tinctuur te gieten, even af laten koelen en dan opdrinken (eventueel aanlengen met vruchtensap om de smaak lekkerder te maken).