PNS Special Foaming Facewash Rosacea

Meer afbeeldingen

PNS Special Foaming Facewash Rosacea

Schrijf de eerste review van dit product

Pure Nuff Stuff, 200 ml Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde wasactieve stoffen die zacht zijn voor de huid. Deze facewash is speciaal samengesteld voor mensen met Rosacea

Status: Op voorraad

Only 1 left

€ 12,99

Pure Nuff Stuff, 200 ml
Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde wasactieve stoffen die zacht zijn voor de huid. Deze facewash is speciaal samengesteld voor mensen met een Rosacea (Wij verkopen van PNS ook een speciale gezichtzcreme voor mensen met Rosacea).

Alle producten van Pure Nuff Stuff zijn handgemaakt.

Schudden voor gebruik.

Ingredienten (INCI): Water (Aqua), Decyl Glucose (Decyl Glucoside), Glycerine (Vegetable Glycerine), Xanthan Gum, Apple Cider Vinegar, Carrot Seed Oil (Daucus Carota Sativa), Geranium Essential Oil (Pelargonium Graveolens), Rose Essential Oil (Rose Centifolia), Yarrow Essential Oil (Achillea Millefolium)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Water (Aqua), Decyl Glucose (Decyl Glucoside), Glycerine (Vegetable Glycerine), Xanthan Gum, Apple Cider Vinegar, Carrot Seed Oil (Daucus Carota Sativa), Geranium Essential Oil (Pelargonium Graveolens), Rose Essential Oil (Rose Centifolia), Yarrow Essential Oil (Achillea Millefolium)