PNS TESTER Nourishing Night Cream unscented (max. 1 per klant)

Meer afbeeldingen

PNS TESTER Nourishing Night Cream unscented (max. 1 per klant)

Schrijf de eerste review van dit product

PureNuffStuff
Je lichaam doet het meeste herstel- en repareerwerk 's nachts terwijl je ligt te slapen. PureNuffStuff heeft een speciale creme gemaakt om je hierbij te helpen. Deze super-rijke nachtcrème is gemaakt van cocos-, avocado en abrikozenpitolie. Daarnaast bevat ze vitamine E die de huid helpt te herstellen en huidveroudering tegengaat.. Daarnaast bevat ze vitamine E die de huid helpt te herstellen en huidveroudering tegengaat.
Deze heerlijke nachtcreme is perfect te combineren met de Cream Dream Ongeparfumeerd voor overdag, maar ook op zichzelf worden gebruikt.

Deze crème is ongeparfumeerd en daardoor bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige of allergische huid (en voor mensen die gewoon niet zo van geurtjes houden).

Ingredienten: aqua, coconut oil, jojoba oil, avocado oil, cocoal butter, emulsifying wax, vitamin e, evening primrose oil;

Status: Op voorraad

€ 2,99
PureNuffStuff Je lichaam doet het meeste herstel- en repareerwerk 's nachts terwijl je ligt te slapen. PureNuffStuff heeft een speciale creme gemaakt om je hierbij te helpen. Deze super-rijke nachtcrème is gemaakt van cocos-, avocado en abrikozenpitolie. Daarnaast bevat ze vitamine E die de huid helpt te herstellen en huidveroudering tegengaat. Daarnaast bevat ze vitamine E die de huid helpt te herstellen en huidveroudering tegengaat. Deze heerlijke nachtcreme is perfect te combineren met de Cream Dream Ongeparfumeerd voor overdag, maar ook op zichzelf worden gebruikt. Deze crème is ongeparfumeerd en daardoor bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige of allergische huid (en voor mensen die gewoon niet zo van geurtjes houden). Ingredienten: aqua, coconut oil, apricot kernel oil, avocado oil, emulsifying wax, cocoa butter, vegetable glycerine, vitamin e

Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

aqua, coconut oil, apricot kernel oil, avocado oil, emulsifying wax, cocoa butter, vegetable glycerine, vitamin e,