PNS Tropical Tanning Cream Unscented

Meer afbeeldingen

PNS Tropical Tanning Cream Unscented

Schrijf de eerste review van dit product

Pure Nuff Stuff, 120 ml Het is bijna niet niet te geloven, maar met deze 100% natuurlijke zelfbruiner heb je in no time een mooi bruin tintje zonder zon! Speciaal samengesteld om makkelijk uit te smeren en geen lelijke strepen te veroorzaken. Hoe het werkt? Deze rijke vochtinbrengende crème bevat een volkomen natuurlijk ingrediënt – DHA – die de “melanine-truuk” doet waar je huid een bruin kleurtje van krijgt. Na één behandeling heb je een licht bruin tintje dat een week blijft zitten. Als je het een paar dagen achter elkaar elke dag aanbrengt, krijg je een wat diepere bruine tint. We hebben het op diverse huidtypes geprobeerd en het geeft op elk huidtype een realistisch uitziend bruin kleurtje (vergeet echter niet je handen te wassen nadat je de crème hebt opgesmeerd!). Geschikt voor lichaam en gezicht, voor hem en haar. De Tropical Tanning cream werkt sterker dan de Natural tanning cream en geeft een een meer goudbruin resultaat. Eén applicatie geeft een natuurlijke bruine tint die ongeveer 1 week blijft. Als je de crème dagelijks aanbrengt, verdiep je elke keer de kleur nog verder. Vergeet niet je handen te wassen na het aanbrengen! 120ml

Status: Op voorraad

Only 5 left

Normale prijs: € 19,25

Special Price € 16,25

  • Koop 2 voor € 15,00 per stuk. en bespaar 8%
Pure Nuff Stuff, 120 ml Het is bijna niet niet te geloven, maar met deze 100% natuurlijke zelfbruiner heb je in no time een mooi bruin tintje zonder zon! Speciaal samengesteld om makkelijk uit te smeren en geen lelijke strepen te veroorzaken. Hoe het werkt? Deze rijke vochtinbrengende crème bevat een volkomen natuurlijk ingrediënt – DHA – die de “melanine-truuk” doet waar je huid een bruin kleurtje van krijgt. Na één behandeling heb je een licht bruin tintje dat een week blijft zitten. Als je het een paar dagen achter elkaar elke dag aanbrengt, krijg je een wat diepere bruine tint. We hebben het op diverse huidtypes geprobeerd en het geeft op elk huidtype een realistisch uitziend bruin kleurtje (vergeet echter niet je handen te wassen nadat je de crème hebt opgesmeerd!). Geschikt voor lichaam en gezicht, voor hem en haar. De Tropical Tanning cream werkt sterker dan de Natural tanning cream en geeft een een meer goudbruin resultaat. Eén applicatie geeft een natuurlijke bruine tint die ongeveer 1 week blijft. Als je de crème dagelijks aanbrengt, verdiep je elke keer de kleur nog verder. Vergeet niet je handen te wassen na het aanbrengen! Ingredienten: Water (Aqua), Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Apricot Kernel Oil (Prunus Armeniaca), Emulsifying Wax, DHA (Dihydroxyacetone), Vitamin E (Tocopherol Acetate), Glycerine (Vegetable Glycerine)

Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Water (Aqua), Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Apricot Kernel Oil (Prunus Armeniaca), Emulsifying Wax, DHA (Dihydroxyacetone), Vitamin E (Tocopherol Acetate), Glycerine (Vegetable Glycerine)