PNS Heavenly Hands Handcrème Unscented

Meer afbeeldingen

PNS Heavenly Hands Handcrème Unscented

Pure Nuff Stuff, 60
Handen zijn bijzonder gevoelig voor uitdroging aangezien de huid van onze handen vaker in contact komt met water dan de rest van onze huid. Verzorgende handen zijn echter net zo belangrijk als je gezicht (als je tenminste een goede indruk wilt maken!).

Status: Op voorraad

€ 11,50
Pure Nuff Stuff, 60
Handen zijn bijzonder gevoelig voor uitdroging aangezien de huid van onze handen vaker in contact komt met water dan de rest van onze huid. Verzorgende handen zijn echter net zo belangrijk als je gezicht (als je tenminste een goede indruk wilt maken!). Het is dus tijd om je handen net zo goed te gaan verzorgen als je gezicht. Deze handcrème is verrijkt met Vitamine E en aloe vera en is daardoor verzorgend en herstellend voor je huid. De crème trekt supersnel in waardoor je gewoon door kan gaan met je dagelijkse bezigheden. Ongeparfumeerd dus ook geschikt voor mensen met allergie of huidklachten.

Heavenly Hands Handcrème heeft in Natural Health Magazine (UK) een prijs gewonnen voor beste handcrème en klanten omschrijven dit product als “een wondercrème”. Wij zijn het daar volledig mee eens.


Ingrediënten (INCI): aqua; olea europea; cocos nucifera; emulsifying wax; aloe barbedensis; vegetable glycerine; tocopheryl vitamin E;
  1. Super creme Review door Loes

    Hele fijne creme. Smeert makkelijk uit en trekt snel in. Je hebt maar heel weinig nodig. Werkt ook prima bij een gevoelige droge huid. (Geplaatst op 10-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register