PNS Avocado Cleanser

G001
Quality
10 review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,05

Klantenreviews

10 artikel(en)

per pagina
Wow, de beste gezichtsreiniger ooit! Review door: Roziena
Quality
Wow! Dit is echt de beste gezichtsreiniger die ik ooit heb gebruikt. Ik heb vele "natuurlijke" gezichtsreinigers geprobeerd, maar deze is echt heel anders. Ik heb altijd na het reinigen van m'n gezicht meteen een droge, trekkerig gevoel en moet m'n gezicht dan meteen goed insmeren met iets heel vettigs. Deze avocado cleanser voelt heerlijk als een zachte, romige lotion tijdens het reinigen. En na het wassen voelt het alsof ik m'n huid net heb ingesmeerd met een voedende crème. Ik kon daarom de eerste keer niet geloven dat m'n huid echt schoon was en gebruikte daarna toch weer een ander product om m'n gezicht weer schoon te maken. Eigenlijk om te testen of al m'n make-up echt weg was, maar er kwam niets meer van m'n gezicht af. Het was dus wel écht schoon ook al voelde m'n huid na het reinigen lekker zacht en gevoed. Voor het eerst hoefde ik niet meteen m'n gezicht in te smeren. I LOVE IT!! Dit is nu mijn favoriete verzorgingsproduct! (Geplaatst op 04-09-2018)
Zeer tevreden Review door: Claudia
Quality
Deze reiniger heeft een aangename geur en substantie en is zacht voor de huid. Bij andere gezichtsreinigers heb ik vaak last gehad van een rode huid na het reinigen. met deze reiniger heb ik hier geen last van. Make-up wordt makkelijk verwijderd. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik natuurlijke make-up draag. (Geplaatst op 23-03-2018)
Mijn favoriete gezichtsreiniger! Review door: Sylvia
Jarenlang heb ik gezocht naar een goede gezichtsreiniger zonder troep voor mijn probleemhuid. (zeer droog en acne)
Ik heb er zo ontzettend veel geprobeerd maar was nooit tevreden. Toen ik dacht er 1 gevonden te hebben kreeg ik in de loop van de middag standaard spontaan prikkende ogen. Ik kwam er toen achter dat dit door mijn cleanser kwam. Zodra ik overstapte naar deze stopte de prikkende ogen. Het is de meest milde en heerlijk voedende gezichtsreiniger die ik ooit heb geprobeerd. ik baalde stiekem wel dat ik de 100ml had gekocht in plaats van de 250ml. ;) Ik wil echt niets anders meer! Ik heb meteen nog een grote fles besteld en een 100ml erbij voor de vakantie. (Geplaatst op 09-07-2015)
Zo fijn als avocado is om te eten, is de avocado cleanser ook op het gezicht! Review door: Rosalie
Zacht, romig, verzorgend en voedend... woorden die in mijn opkomen als ik denk aan een avocado en dan ook de avocado cleanser van Pure Nuff Stuff. Het feit dat deze avocado cleanser weinig andere bestanddelen bevat dan de werkzame ingrediënten die de huid verzorgen maken het voor mij een prachtig product waarmee ik dagelijks vol liefde en aandacht mijn gezicht verzorg. Met name in de winter wanneer de huid al gauw droog aanvoelt en sneller reageert op invloeden van buitenaf voelt deze cleanser als een cadeau voor mijn huid 's avonds! (Geplaatst op 17-06-2015)
Heel fijn! Review door: Naomi
Bij het gebruik voelt het alsof de substantie die ik op een watje doe mijn ogen inzuigt. Het voelt heel fijn aan op de huid van de ogen, waarvoor ik het product voornamelijk gebruik en het dringt meteen door in de huid. Mijn huid voelt schoon en gevoed. Ik maak mijn ogen altijd eerst schoon met kokosolie en daarna gebruik ik deze om overige make-up resten te verwijderen, maar ook zonder kokosolie werkt dit product prima voor het verwijderen van make-up. (Geplaatst op 31-05-2015)
Heerlijke reiniger Review door: Masja
De emulsie is makkelijk op te brengen en met water af te halen. Zo klaar dus en mijn droge huid voelt daarna heel zacht. Echt een aanrader! (Geplaatst op 04-04-2015)
super zacht en voelt fijn aan Review door: Rosanne
Ik heb altijd heel veel problemen gehad met reinigers omdat ze zo uit droogte en prikte op mijn huid. Deze voelt echt super zacht en is totaal niet agressief. De geur is heel mild en na het afspoelen voelt mijn huis heel lekker aan en het trekt niet. Super blij mee. (Geplaatst op 27-06-2014)
Goede reiniging, niet agressief Review door: Eva
Ik heb deze in de kleine flacon gekocht en ben er erg blij mee. Ik had last van een erg droge huid en zelfs met warm water wassen droogde teveel uit. Deze reiniger doe je op je huid voordat je het af spoelt en dat scheen te helpen. Je hebt er niet veel van nodig. Waterproof mascara wordt toch nog moeilijk verwijdert door deze reiniger, maar daar gebruik ik dan een watje met wat olie voor (bijv. olijfolie). Koop ik zeker weer! (Geplaatst op 01-06-2014)
Super zacht voor de huid! Review door: ptermeulen
Dit is een hele fijne reiniger. Had ik in het verleden altijd moeite met een gezichtsreiniger, met deze gaat het helemaal goed. Mijn huid wordt niet rood of vlekkerig en blijft zacht aanvoelen na gebruik. Ideaal voor de hele gevoelige huid! (Geplaatst op 04-05-2014)
Een heerlijke, zachte reiniger. Voelt heel fijn aan op de huid en reinigt diep. Review door: Esther
Verwijdert de meest hardnekkige make-up op een milde manier. Mijn huid droogt niet uit en reageert er positief op.
Eindelijk een reiniger die bij mijn gevoelige huid past! (Geplaatst op 16-02-2014)

10 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register