PNS Scrubwashand van Ruwe Zijde

Meer afbeeldingen

PNS Scrubwashand van Ruwe Zijde

Purenuffstuff Scrubwashand van Ruwe Zijde
Exfolieert je huid op milde, luxueuze wijze. Kan droog of nat worden gebruikt en is gemaakt van echte Turkse ruwe zijde. Perfect om op milde wijze te exfoliëren en haar, haar natuurlijke glans terug te geven.

Status: Op voorraad

€ 8,95
Scrubwashand van Ruwe Zijde
Exfolieert je huid op milde, luxueuze wijze. Kan droog of nat worden gebruikt en is gemaakt van echte Turkse ruwe zijde. Perfect om op milde wijze te exfoliëren en haar, haar natuurlijke glans terug te geven. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de teint verbeterd. Geschikt voor zowel lichaam als gezicht. Een superhandig product voor iedereen die ’s ochtends haast heeft en snel even onder de douche zijn/haar huid wil verzorgen en laten stralen (1x snel even het lichaam en gezicht langs en klaar!)
Wij vinden dit een super product omdat het goed werkt en niet duur is. Als je er voorzichtig mee omgaat en het alleen wast als het nodig is op een manier waarop je ook je zijden kleding zou wassen, kan je lang plezier van deze scrubwashand hebben.
  1. ook ideaal voor je voeten! Review door Anja

    een hele fijne scrubwashand, niet alleen geschikt voor je lichaam en gezicht, maar ik heb ontdekt dat het ook heerlijk voor je voeten is. Ze worden er weer heerlijk zacht door. Het werkt natuurlijk niet als je een dikke eeltlaag hebt. (Geplaatst op 18-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register