PNS Soft Facial Brush

Meer afbeeldingen

PNS Soft Facial Brush

PureNuffStuff
Zacht, natuurharen borsteltje voor het scrubben van de tere gezichtshuid. Met dit borsteltje kan je op milde wijze de bloedcirculatie stimuleren zonder dat je aggressieve peeling- of scrubproducten nodig hebt.

Status: Op voorraad

€ 4,95

PureNuffStuff,
Zacht, natuurharen borsteltje voor het scrubben van de tere gezichtshuid. Met dit borsteltje kan je op milde wijze de bloedcirculatie stimuleren zonder dat je agressieve peeling- of scrubproducten nodig hebt. Op deze manier loop je niet de kans dat je je huid beschadigd en zorg je toch voor een betere doorbloeding (wat weer zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en een gezondere huid). Dit borsteltje gebruik je droog, dus zonder water op een schone en afgedroogde huid. Maak zachte, opwaartse bewegingen vanaf je hals naar het midden van je gezicht.
Op die manier zorg je voor een milde exfoliatie (oftewel verwijdering van dode huidcellen) en meer scrubben of peelen heeft je huid niet nodig! Nadat je klaar bent met borstelen de huid even afspoelen om dode huidcellen e.d. te verwijderen en daarna je moisturizer of dag/nachtcrème aanbrengen.

  1. Milde scrub Review door Nienke

    Het borsteltje werkt fijn. Ik gebruik het wanneer ik de 'problem skin blend foaming facewash' op mijn gezicht heb gesmeerd. Ik borstel dit dan even in, om tegelijkertijd een scrub te hebben en was daarna het geheel af. Ik gebruik het maximaal 1 keer per dag, om mijn huid niet te dun te laten worden. (Geplaatst op 30-06-2015)

  2. Erg blij met de borstel maar het gebruik is me nog niet helemaal duidelijk Review door Julia

    Dit is een erg fijne borstel met zachte haren, waarbij ik (met mijn gevoelige huid) het gevoel heb dat mijn huid niet geirriteerd wordt door het gebruik van de borstel (wat ik wel heb bij het gebruik van scrubs/peelings uit een pakje). Het gebruik is me alleen nog niet helemaal duidelijk: hoe vaak mag/kan deze borstel op het gezicht gebruikt worden en hoe (en hoe vaak) moet deze gereinigd worden? Wellicht kunt u mij hier een antwoord op geven!
    Alvast hartelijk dank (Geplaatst op 30-07-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register