HHH Sweet Almond Oil (zoete amandelolie)

Meer afbeeldingen

HHH Sweet Almond Oil (zoete amandelolie)

HeelNatuurlijk

250 ml
100% pure Zoete Amandelolie. Ideaal voor de gevoelige huid, vrij van etherische oliën en te gebruiken voor jong en oud.

Status: Op voorraad

€ 8,99
250 ml100% pure Zoete Amandelolie. Ideaal voor de gevoelige huid, vrij van etherische oliën en te gebruiken voor jong en oud. Pure amandelolie is ook heel goed te gebruiken als babyolie voor babies die niet goed tegen etherische olie of parfum kunnen. Verder is amandelolie een basisolie die geschikt is voor elke huid (bijvoorbeeld voor na het douchen). Je kan er ook zelf etherische olie die je lekker vind ruiken aan toevoegen en zo je persoonlijke body- of massage olie maken. Zoete amandelolie is de meest populaire basis voor massage olie omdat het een lichte olie is die makkelijk uitsmeert en toch heel voedend is voor de huid. Ze is rijk aan vitaminen en mineralen en verzacht en revitaliseert de huid. Ingrdiënten: amandelolie
  1. perzikzacht en soepel Review door Jo

    Ook ik gebruik deze olie dagelijks ongeveer een jaar en mijn huid is perzikzacht en soepel. Het is heel zuinig in gebruik en trekt vrij snel in de huid. Ik zal de tip van Titia (eerste review) ook eens toepassen door er een drup van door mijn shampoo te doen. (Geplaatst op 30-06-2015)

  2. Fijne olie Review door Titia

    Ik gebruik de amandelolie nu ongeveer een jaar voor mezelf als gezichtsolie en een druppeltje door de shampoo. Dit laatste doe ik ook bij mijn kinderen. Voelt erg fijn voor het haar. Zeer tevreden over dit product. (Geplaatst op 07-06-2015)

  3. Gewoon heel fijn voor de huid Review door ptermeulen

    Ik heb de amandelolie gedurende een jaar met regelmaat gebruikt. Zeer zuinig in gebruik en niet vet! Ik vind het een heel fijn product. Ik heb een vrij gevoelige huid, maar houd totaal niet van vettige olie. Deze olie is perfect. Trekt snel in en je huid voelt prettig aan na gebruik. (Geplaatst op 04-05-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register