Waterwipes Babydoekjes

Meer afbeeldingen

Waterwipes Babydoekjes

WaterWipes babydoekjes Het zuiverste babydoekje ter wereld is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar.Chemicaliënvrij en met slechts twee ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en 0,01% grapefruit extract. Altijd een prettig idee voor jou als ouder. Ideaal als je baby last heeft van irritaties of allergieën. Bovendien maken WaterWipes doekjes natuurlijk ook gewoon goed schoon.

Status: Op voorraad

€ 3,99

WaterWipes: het zuiverste babydoekje ter wereld. Voor steeds meer ouders is het gewoon een prettig idee: een babydoekje zonder chemicaliën. Daardoor zijn WaterWipes ook uitstekend geschikt om mondjes en handjes schoon te maken. Voor anderen is WaterWipes het langverwachte antwoord op allergieën en irritaties. Voor alle ouders is een WaterWipe een fijn doekje dat gewoon goed schoonmaakt. Je verschoont een baby al gauw zo’n 10 keer per dag. Stel je eens voor: per week veeg je dus 70 keer met die agressieve chemicaliën (zie roze blok hiernaast) over het huidje van je baby om ze vervolgens in te sluiten met een luier. Ook al heeft jouw baby geen last van allergieën of irritaties, dan is een babydoekje zonder chemicaliën toch een prettiger idee. En heeft je kindje wel last van luieruitslag of andere huidproblemen zoals eczeem of psoriasis? Probeer dan WaterWipes eens. WaterWipes is namelijk het enige babydoekje ooit dat is goedgekeurd door Allergy UK, dé allergie instantie in Groot-Brittannië. WaterWipes worden geproduceerd in Ierland en zijn internationaal onderscheiden met diverse bekroningen en het product ontvangt enthousiaste reacties. Zowel van professionals als verloskundigen en kraamverzorgenden, als van consumenten wereldwijd.

Ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en 0,01% grapefruit extract, verder niets!
  1. Reinigt goed Review door Laura
    Quality

    Lekker zacht en haalt de makeup ook goed van je gezicht af!
    Een echte aanrader! (Geplaatst op 03-06-2016)

  2. Handig en reinigt goed Review door Ilse

    Met deze doekjes maak ik elke avond voor het slapen gaan mijn gezicht schoon (waarna ik mijn crème opbreng) en ook kan ik mijn oogmake-up en restjes lippenstift ermee verwijderen. Je hoeft dus niet aan de gang met wattenpads. Om er nog zuiniger mee te doen (milieuvriendelijker), kun je de doekjes nog in 2-en knippen. (Geplaatst op 27-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en 0,01% grapefruit extract.