PNS Gradual Tanning Lotion

Meer afbeeldingen

PNS Gradual Tanning Lotion

Purenuffstuff, 250 ml
Het is leuk als je in de winter ook een beetje een kleurtje op je huid hebt, maar sommige mensen houden niet van zelfbruiners of zonnebank. Voor hen is deze bodylotion met geleidelijk bruiningseffect ideaal. Het bevat dezelf

Status: Op voorraad

€ 19,25

Purenuffstuff, 250 ml

Het is leuk als je in de winter ook een beetje een kleurtje op je huid hebt, maar sommige mensen houden niet van zelfbruiners of zonnebank. Voor hen is deze bodylotion met geleidelijk bruiningseffect ideaal. Het bevat dezelfde bruiningsingrediënten als de Natural Tanning Lotion, maar smeert als een bodylotion, dus wanneer je je huid verzorgt, werk je tegelijkertijd aan een mooi kleurtje. Geschikt voor lichaam en gezicht, dus je hebt geen aparte zelfbruiner voor je gezicht meer nodig. Ongeparfumeerd, dus ook geschikt voor mensen met parfumallergie of een gevoelige huid. Geschikt voor dagelijks gebruik. In handige pompflacon van maar liefst 250 ml.

Ingrediënten (INCI): Aqua (water), simmondsia chinensis (jojoba oil); emulsifying wax, aloe barbadensis (aloe vera juice), vegetable glycerin, dihydroxyacetone (het natuurlijke bruiningsingrediënt), tocopheryl vitamin e

 1. Weg met winterkleur Review door LINDA
  Quality

  Ik heb dit product de ganse winter door gebruikt op mijn gezicht en hals, geeft een natuurlijk bruin tintje, je ziet helemaal niet dat er iets op je gezicht is aangebracht. Ik doe er wel nog een laagje argan olie over omdat ik een heel droge huid heb. (Geplaatst op 11-03-2018)

 2. mix het met tanning cream voor een iets donkerder kleur Review door Anja
  Quality

  omdat de kleur vrij licht is, mix ik het door er wat tanning cream doorheen te mengen. Hiermee intensiveer je de kleur iets, zodat je een wat donkerder kleur krijgt! (Geplaatst op 31-08-2017)

 3. mooiere kleur dan met de Natural Tanning Cream Review door Anja
  Quality

  Of het aan de samenstelling ligt, weet het niet, maar ik vind dat ik door dit product een mooier kleurtje krijg dan met de Natural Tanning Cream. Het is uiteraard wel een lichtere bruine kleur, maar van de Tanning Cream krijg ik na een aantal keren gebruik een geel/oranje kleur. (Geplaatst op 25-01-2017)

 4. eindelijk mooie bruine benen Review door Marije
  Quality

  Mijn benen worden nooit zo snel bruin helaas en ik heb geen geduld om heel lang te zonnen, maar met dit product heb ik het hele jaar door prachtig bruine benen. Dat staat natuurlijk een stuk mooier dan van die witte melkflessen, dus ik zal dit product blijven kopen en blijven gebruiken en ik raad het ook iedereen aan die een mooi, natuurlijk bruin kleurtje wil. (Geplaatst op 01-09-2016)

 5. ideaal voor het bijhouden van je bruine kleur Review door Anja
  Quality

  Een ideaal en heerlijk product om je bruine kleur bij te houden als je door de zon bent gebruind. Of als je door de tanning cream al de gewenste bruining hebt bereikt. Maar ook ideaal om zeer geleidelijk aan een kleurtje te krijgen.

  (Geplaatst op 07-06-2016)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingrediënten (INCI): Aqua (water), simmondsia chinensis (jojoba oil); emulsifying wax, aloe barbadensis (aloe vera juice), vegetable glycerin, dihydroxyacetone (het natuurlijke bruiningsingrediënt), tocopheryl vitamin e