PNS TESTER Avocado Cleanser (max. 1 per klant)

Meer afbeeldingen

PNS TESTER Avocado Cleanser (max. 1 per klant)

Schrijf de eerste review van dit product

PureNuffStuff
Een milde en voedende reinigingscrème met avocado-olie, rozenwater en een beetje kelppoeder (om het extra kracht te geven om dagelijkse verontreinigingen en make-up te verwijderen). Je kan het direct op je huid aanbrengen en met warm water afspoelen of een wattenschijfje gebruiken.

Status: Op voorraad

€ 2,99

PureNuffStuff
Een milde en voedende reinigingscrème met avocado-olie, rozenwater en een beetje kelppoeder (om het extra kracht te geven om dagelijkse verontreinigingen en make-up te verwijderen). Je kan het direct op je huid aanbrengen en met warm water afspoelen of een wattenschijfje gebruiken. Het resultaat is een zachte, schone huid die heerlijk naar rozen ruikt! Ook geschikt om waterproof mascara mee te verwijderen (door de superfijne kelpdeeltjes is het een beetje mild scrub-achtig, dus ook geschikt voor dat soort hardnekkige make-up.). Geschikt voor alle huidtypes, met name de wat drogere, volwassen huid.

Tip: gebruik in plaats van gewone wattenschijfjes de wasbare reinigingspads; beter voor het milieu en voordeliger in gebruik!

Alhoewel dit product geen parfum bevat en in principe dus geschikt is voor mensen met parfumallergie, ruikt het wel naar natuurlijke rozengeur doordat er rozenwater in zit. Als je denkt dat je daar niet tegen kan, raden wij je aan de PNS bodybliss ongeparfumeerd als reinigingsmilk te gebruiken (lijkt een beetje vreemd, maar de body bliss ongeparfumeerd is een Multi-purpose product dat ook zeer geschikt is als reinigingsmilk en moisturizer). En daarnaast is er natuurlijk ook nog de Logona Pur reinigingsmilk voor mensen met parfumallergie.

 

Ingredienten: Rosa damascena flower distillate; Persea Gratissima; vegetable glycerine; emulsifying wax; Fucus vesiculosus; Tocopherol Vitamin E


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingredienten: Rosa damascena flower distillate; Persea Gratissima; vegetable glycerine; emulsifying wax; Fucus vesiculosus; Tocopherol Vitamin E