PNS White Rose Toner (gezichtsreiniger witte roos)

Meer afbeeldingen

PNS White Rose Toner (gezichtsreiniger witte roos)

PureNuffStuff, 100 ml
Puur rozenwater is een fantastisch reinigingsproduct voor alle huidtypes. Het is een bijproduct van de distillatie van etherische rozenolie. Het ruikt niet alleen geweldig lekker, het heeft tevens een ontsmettende en ontstekingswerende werking. Citroensap en toverhazelaar geven dit rozenwater een extra tonifiërende werking.

Status: Op voorraad

€ 10,50

PureNuffStuff, 100 ml
Puur rozenwater is een fantastisch reinigingsproduct voor alle huidtypes. Het is een bijproduct van de distillatie van etherische rozenolie. Het ruikt niet alleen geweldig lekker, het heeft tevens een ontsmettende en ontstekingswerende werking. Citroensap en toverhazelaar geven dit rozenwater een extra tonifiërende werking. Ruikt heerlijk en reinigt diepgaand. De white rose toner is op zichzelf staand te gebruiken als milde doch effectieve reiniger of in combinatie met een reinigingsmilk zoals de avocadocleanser (bijvoorbeeld als je make-up draagt of een intensievere reiniging wilt).Ingredienten: rosa damascena flower distillate; citrus limonum; hamamelis virginiana

  1. Geweldig product Review door Nienke

    Ik vind het heerlijk spul. Tussen de middag pak ik even een wattenschijfje om de overmatige vettigheid en vuiligheid weg te halen, zodat mijn huid ook overdag schoon is. Verder gebruik ik deze in combinatie met de 'problem skin blend, foaming facewash', om een extra schone huid te hebben, voordat ik de 'problem skin moisturiser' aanbreng.
    Ik ben dit product langzaam op gaan bouwen. Dus eerst 1 keer per dag, daarna 's ochtends en 's avonds en vervolgens tussen de middag en/of andere momenten op de dag. (Geplaatst op 30-06-2015)

  2. Geen milde reiniger Review door C

    Dit product is NIET geschikt voor een extreem gevoelige huid. Het maakt mijn huid rood en branderig, mogelijk is het meer geschikt voor andere huidtypen.

    Reactie van HeelNatuurlijk: een toner wordt gebruikt om de huid te verfrissen en te astringeren (samen te doen trekken, zeg maar). Mensen met een gevoelige huid kunnen hier vaak minder goed tegen. Verder bevat deze white rose toner rozenwater. rozenwater en rozenolie hebben de eingeschap om de doorbloeding ter plaatse te verbeteren en te stimuleren. Als je een gevoelige huid hebt die snel rood wordt, kan je producten waar rozenextracten inzitten beter vermijden en kiezen voor een ongeparfumeerde, milde reiniger. (Geplaatst op 20-12-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingredienten: rosa damascena flower distillate; citrus limonum; hamamelis virginiana