Schema Parasietenkruidenkuur Dr. Clark (Capsules)

Hier volgt het inname schema van de parasietenkuur met de losse capsules. Alle drie de middelen worden gelijktijdig ingenomen (met een glas water), tenzij het schema anders aangeeft. Tijdens de kuur dagelijks tenminste 2 liter water drinken, bij voorkeur gefilterd of gedestilleerd water. Maak de kuur volledig af. Indien u vergeet middelen in te nemen, niet opnieuw beginnen, maar het schema blijven aanhouden.Streep na inname de dag door. N.B.: voor kinderen of mensen die liever niet zoveel pillen slikken, adviseren wij de Parasietenkruidenkuur Dr. Clark Vloeibaar. De vloeibare kuur bevat dezelfde drie kruiden als de kuur met de losse capsules, alleen is de inname anders. Het inname schema voor de vloeibare kuur vindt u onderaan deze pagina.

 

          

 

Wanneer

innemen?

Walnootschilextract

Extra sterk (tinctuur of capsules)

1 maal daags voor het eten met water innemen (nuchter)

 

Wormwood capsules

 

1 maal daags voor het eten (nuchter)

Kruidnagel capsules

 

voor de maaltijd volgens onderstaand schema

 

  dag 1

1 druppel tinctuur (of 1 snufje poeder uit een capsule) met water innemen.

1

1,1,1  (dus 1 voor het ontbijt,  1 voor de lunch en 1 voor het avondeten)

2

2 druppels (of 2 snufjes poeder)

1

3 x daags 2 capsules

3

3 druppels (of 3 snufjes poeder)

2

3 x daags 3 capsules

4

4 druppels (of 4 snufjes poeder)

2

3 x daags 3 capsules

5

5 druppels (of 1 capsule)

3

3 x daags 3 capsules

6

2 theelepels (of 4 capsules)

3

3 x daags 3 capsules

7

vanaf nu 1 x per week 2 theelepels (dus weer op dag 13)

4

3 x daags 3 capsules

8

0

4

3 x daags 3 capsules

9

0

5

3 x daags 3 capsules

10

0

5

3 x daags 3 capsules

11

0

6

1x daags 3 capsules (7 voor kankerpatiënten of mensen met een ernstige ziekte)

12

0

6

0

13

2 theelepels (of 4 capsules)

7

0

14

0

7

0

15

0

7

0

16

0

7

0

17

0

vanaf nu 1 keer per week 7 capsules

Vanaf nu 1 keer per week 1x daags 3 capsules (7 voor kankerpatiënten of mensen met een ernstige ziekte)

Vanaf dag 17 kunt u een willekeurige dag per week uitkiezen voor het onderhoudsprogramma. Op deze onderhoudsdag neemt u op lege maag het volgende in: 2 theelepels Zwarte walnootschil Extract (of 4 capsules) 7 capsules Wormwood en 3-7 capsules Kruidnagel. 

Deze kuur kan ook door kinderen worden gedaan, mits zij makkelijk pillen kunnen slikken, zo niet, dan kunnen zij beter de vloeibare kuur doen. Hoe werkt de Parasietenkruidenkuur Capsules voor kinderen? U houdt het volwassenen programma aan, maar stopt op de dag die gelijk is aan hun leeftijd. Voor een kind van 4 jaar stopt u na dag 4 met de wormwood en de kruidnagelcapsules. Op dag 6 krijgt hij/zij een halve theelepel walnoottinctuur en dan stopt u. Voor een kind van 5 jaar stopt u na dag 5 met de wormwood en kruidnagelcapsules en op dag 6 krijgt ook hij/zij een halve theelepel zwarte walnoottinctuur. 
Voor kinderen van 6 tot 10 jaar houdt u het schema voor volwassen aan tot respectievelijk dag 6 tot 10. Zij krijgen 1 theelepel zwarte walnoottinctuur op dag 6. Voor kinderen van 11 tot 16 jaar houdt u het schema voor volwassenen aan tot respectievelijk dag 11 tot 16. Zij krijgen 1,5 theelepel zwarte walnoottinctuur in plaats van de 2 theelepels die op het schema voor volwassenen staat aangegeven. 
N.b.: Onze zwarte walnoot Extract bevat alcohol. U kunt voor kinderen en mensen die daar gevoelig voor zijn de alcohol het beste eerst laten verdampen alvorens de tinctuur in te nemen. Dit doet u door een beetje kokend water over de in te nemen hoeveelheid tinctuur te gieten, even af laten koelen en dan opdrinken. Of bestel in plaats van de Zwarte walnootschil tinctuur een potje Zwarte walnootschil capsules.

Schema parasietenkruidenkuur Dr. Clark (Vloeibaar)

Dosering volwassenen: neem dagelijks gedurende 4 tot 4,5 week 4 ml tinctuur 's ochtends voor de maaltijd en 4 ml tinctuur 's avonds voor de maaltijd in met 25 ml water. Ga door totdat de fles helemaal leeg is (1 fles is precies voldoende voor 1 volwassene voor 1 hele parasietenkruidenkuur). Indien nodig kan men daarna overschakelen op de onderhoudskuur. De onderhoudskuur houdt in dat men 1 x per week op een vaste dag 's ochtends 5 ml voor het ontbijt inneemt en 's avonds 5 ml voor het avondeten innneemt. Kinderen mogen het onderhoudsprogramma niet volgen; zij mogen de Parasietenkruidenkuur alleen doen als zij besmet zijn met wormen of parasieten. Let op: Voor kinderen geldt een aangepaste dosering voor de vloeibare parasietenkruidenformule, zie hieronder.


Dosering Parasietenkruidenkuur Vloeibaar voor kinderen: 
De kuur duurt voor kinderen 31 dagen. Geef hen voor het ontbijt en voor het avondeten de Parasietenkruiden formule in aangepaste dosering die geschikt is voor hun leeftijd. De volwassen dosering is 4 tot 5 ml voor het ontbijt en 4 tot 5 ml voor het avondeten. Hieronder staan de aangepaste doseringen voor kinderen.

12 jaar en ouder: u kunt de dosering van volwassenen aanhouden

7 tot 12 jaar: de helft van de volwassenen dosering

5 tot 7 jaar: 1/4 van de volwassenen dosering

3 tot 5 jaar: 1/8 van de volwassenen dosering

N.b.: De Vloeibare parasietenkruidenkuur bevat alcohol. U kunt voor kinderen en mensen die daar gevoelig voor zijn de alcohol het beste eerst laten verdampen alvorens de tinctuur in te nemen. Dit doet u door een beetje kokend water over de in te nemen hoeveelheid tinctuur te gieten, even af laten koelen en dan opdrinken (eventueel aanlengen met een klein beetje vruchtensap om de smaak lekkerder te maken).

Disclaimer
Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, kunnen wij voor direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie, geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie op deze site kan op geen enkele wijze worden beschouwd als medisch advies. Daarvoor verwijzen wij u naar een arts. Raadpleeg bij aanhoudende en/of ernstige klachten altijd uw huisarts. Lees voor gebruik altijd de informatie op het etiket en/of de bijgeleverde handleiding.