Haarverf Light Mountain

Sinds enkele jaren zijn wij de officiele Europese importeur van het 100% Natuurlijke haarverfmerk Light Mountain Natural. Wij zijn dit merk gaan importeren omdat wij de jaren daarvoor steeds mailtjes en telefoontjes van mensen kregen die er niet in slaagden hun grijze haar succesvol te verven met 100% natuurlijke haarverf. Dit zat ons niet lekker en daarom gingen wij op zoek naar een oplossing. Die vonden wij uiteindelijk in Amerika met het succesvolle 100% Natuurlijke haarverfmerk Light Mountain Natural. Dit merk is al sinds de jaren 70 het best verkocht natuurlijke haarverfmerk in Amerika en aangezien zij dezelfde klachten kregen van mensen met grijs haar als ons, zijn ook zij op zoek gegaan naar een oplossing. Jarenlang hebben ze bij Light Mountain Natural gemengd en getest tot zij uiteindelijk een twee-staps proces ontdekten waarmee het mogelijk is om grijs haar perfect dekkend te verven (ook in bruin en zwart), zonder chemicaliën. De naam van deze haarverf is Light mountain Color the Gray. 
Light mountain Color the Gray is beschikbaar in 8 mooie kleuren, namelijk: Light brown (lichtbruin), Medium brown (middelbruin), Dark brown (donkerbruin), Mahogany (mahonie), Auburn (koper), Chestnut (kastanjebruin), Red (rood) en Black (zwart). Met dit unieke, gepatenteerde twee-staps proces is het niet alleen mogelijk om grijs haar succesvol dekkend te verven, ook mensen met blond haar kunnen deze verf gebruiken om hun haar donkerbruin te verven, iets dat voorheen met natuurlijke haarverf niet mogelijk was.
Hoe werkt Color the Gray? In het pakje zit in totaal 198 gram haarverf, verdeelt over twee zakjes: stap 1 en stap 2. U brengt eerst stap 1 aan en laat dat 5 tot 15 minuten inwerken. Daarna is uw haar voorbereid op stap 2. Die stap duurt, afhankelijk van de gekozen kleur en de structuur van uw haar ca. 45 tot maximaal 4 uur.
Ingredienten: Light Mountain Natural Color the Gray bestaat alleen uit de volgende gecertificeerde biologische planten van de beste kwaliteit en verder niets: Lawsonia inermis (hennablad in poedervorm), Indigoferae tinctoria (indigoblad in poedervorm), Cassia auriculata (sennablad in poedervorm). Het is dus echt 100% natuurlijk en bevat geen verborgen synthetische ingrediënten zoals bij andere merken die beloven grijs haar te dekken wel het geval is. En het goede nieuws is dat deze verf ook nog eens heel vriendelijk geprijsd is, namelijk 14,95 voor 1 pakje van 198 gram. In dit pakje zitten handschoenen een haarkapje en een uitgebreide Nederlandse en Engelse handleiding. Kortom, een compleet pakketje, u heeft verder niets nodig om uw grijze haar mooi en dekkend te verven.

Light Mountain natural Color the gray is speciaal bedoeld voor mensen met meer dan 10% grijs haar. Heeft u geen grijze haren of is uw haar minder dan 10% grijs? dan kunt u de gewone haarverf van Light Mountain Natural gebruiken: Light Mountain Natural Color & Conditioner. Deze verf is eveneens 100% natuurlijk en plantaardig en is beschikbaar in diverse kleuren: Red, Auburn, Mahogany, Light Brown, Medium Brown, Dark Brown, Chestnut, Black en Neutral (kleurloze henna - voor iedereen die zijn haar intensief wil verzorgen en de structuur van het haar wil verbeteren). De Light Mountain Natural hair Color & Conditioner is een 1 staps proces dat afhankelijk van de gekozen kleur en uw eigen haarkleur circa 30 minuten tot maximaal 4 uur inwerktijd nodig heeft. In een pakje Light Mountain Natural hair Color & Conditioner zit: een uitgebreide handleiding, handschoenen, haarkapje en de verf zelf: maar liefst 113 gram voor slechts € 9,45.

Bekijk voor het kiezen van de juiste kleur onderstaande kleurkaarten. De bovenste kleurkaart is van Color the Gray (voor haar vanaf 10% grijs en om licht haar donker te kleuren), de onderste kleurkaart is van Light mountain Hair Natural Color & Conditioner (voor haar tot maximaal 10% grijs).

Tip van de fabrikant: kies bij twijfel tussen twee kleuren voor de lichtste kleur. Je kan met natuurlijke haarverf namelijk het haar wel donkderder, maar niet lichter kleuren. Dus als een kleur te licht uitvalt, kan je er direct met een donkerdere kleur overheen, maar andersom kan niet.

kleurkaart_color_the_gray

 lightmountain_kleurkaart

Over het merk Light Mountain Natural: zoals gezegd is Light Mountain Natural in Amerika al enkele decennia het meest verkochte natuurlijke haarverf merk. Dat komt door de uitstekende kwaliteit, goede dekking en de vriendelijke prijs. Alle producten zijn gegarandeerd dierproefvrij en bevatten nooit dierlijke ingrediënten. Alle producten van Light Mountain Natural Color the Gray worden continue uitvoerig gecontroleerd op de afwezigheid van pesticiden, zware metalen en andere verontreinigingen. Verder geeft de fabrikant een niet goed, geld terug garantie. Wanneer de kleur niet bevalt, kunt u de lege verpakking en uw aankoopbewijs retour sturen en dan ontvangt u van de fabrikant de verkoopadviesprijs retour*. 
* hierbij wordt uitgegaan van de Amerikaanse verkoopadviesprijs excl. verzendkosten en accijnzen.

Bekijk als

24 items

Filters
  • Positie
  • Productnaam
  • Prijs
  • Geur
Positie
36
  • 18
  • 36
  • 54
per pagina