Haarverf Sante & Logona

Alle haarverf die wij verkopen, is gegarandeerd vrij van Ppd en andere chemische ingrediënten. De haarverf van Sante is ongeparfumeerd, dus geschikt voor mensen met parfumallergie. De Logona Color creme bevat natuurlijke geurstof (etherische olie).
N.B.: Met natuurlijke haarverf kan uw haarkleur niet lichter worden gemaakt (ze bevat geen bleekmiddel). Kies voor het beste resultaat een kleur die gelijk is aan uw eigen haarkleur of donkerder of roder. De kleur zwart dekt niet op grijs haar, maar kan wel samen met een andere kleur worden gebruikt om die kleur donkerder en minder rood te maken. (Kijk voor zwarte verf die wel geschikt is voor alle haarkleuren bij Light Mountain.)

Over Sante Plantaardige Haarverf: Deze poederhaarverf dient men zelf aan te maken met water. Voor sprankelende haarkleuring en intensieve glans. 100% plantaardig en 100% natuurlijk. Ongeparfumeerd.
Kan over het hele haar gebruikt worden, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met de andere kleuren plantaardige haarverf (ook van het merk Light mountain) om rode streepjes in het haar te maken (lowlights of highlights). Tevens kunnen de kleuren van sante onderling makkelijk gemengd worden.

Over Logona Color creme
Deze verf is kant en klaar voor gebruik, uw hoeft hem niet eerst aan te maken met water. Aangebroken tubes kunt u in de koelkast bewaren voor een volgende keer.
Met Logona Color creme kunt u een geheel andere haarkleur creëren of uw eigen haarkleur verdiepen. En dat alles zonder chemicaliën en zonder de structuur van uw haar aan te tasten.
Een stralende kleur legt zich als een film om iedere haar heen. Op die manier bepaalt uw eigen haarkleur het individuele kleurresultaat. De color creme bevat verzorgende bestanddelen zodat uw haar verzorgd wordt tijdens het verven. Uw haar krijgt een mooie glans en volume.
Logona Color creme bevat geen synthetische kleur-of geurstoffen en conserveringsmiddelen. Het bevat sowieso geen enkel chemisch ingrediënt. Het uiteindelijke kleurresultaat is afhankelijk van uw eigen haarkleur en haartype. Hoe fijner de structuur en hoe lichter de kleur van uw haar is, des te sneller de plantaardige verf pakt en des te intensiever de kleur zal worden.
Zie voor meer informatie over het gebruik van natuurlijke haarverf en het verven van grijs haar onze rubriek "veelgestelde vragen Haarverf "

Haarverf Sante & Logona
Bekijk als

14 items

Filters
 • Positie
 • Productnaam
 • Prijs
 • Geur
Positie
 1. Logona Color Creme Koperrood 210
  Beoordeling:
  100%
  Speciale prijs € 19,99 Normale prijs € 20,35
 2. Logona Color Creme Koperblond
  Beoordeling:
  0%
  Speciale prijs € 19,99 Normale prijs € 20,35
  Niet op voorraad
36
 • 18
 • 36
 • 54
per pagina