Earth's Beauty Blush

Meer afbeeldingen

Earth's Beauty Blush

Earth's Beauty,
Losse poeder blush met een minimum aan ingrediënten (dus ook geschikt voor mensen met een hele gevoelige huid of die normaal geen make-up kunnen verdragen). Deze losse poeder blush van Earth's Beauty geeft een mooie natuurlijke gloed en meer kleur aan je gezicht.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,55

* Verplichte velden

€ 14,55

Earth's Beauty,
Losse poeder blush met een minimum aan ingrediënten (dus ook geschikt voor mensen met een hele gevoelige huid of die normaal geen make-up kunnen verdragen). Deze losse poeder blush van Earth's Beauty geeft een mooie natuurlijke gloed en meer kleur aan je gezicht. Breng de blush aan met een poederkwast of de Earth's Beauty Kabuki Brush (niet meegeleverd, maar apart te bestelling in onze webwinkel.)

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Cool Mesa (rose) - mooie, roze kleur geschikt voor mensen met een gemiddelde tot warme huidskleur.

Desert Bloom (coral) - frisse koraalkleur, geschikt voor de meeste huidtinten.

Sunset (VEGAN) - lichte, warme tint. Deze kleur is mooi bij herfsttypes en dames met een lichte tot gemiddelde huidstint. Het is een vrij lichte kleur, dus minder geschikt voor dames met een gebruinde of getinte huid.

Earthy Pink - roze bruine tint. Een mooie, zwoele tint voor dames met een gemiddelde blanke tot getinte huid. Minder geschikt voor dames met een hele lichte teint.

Earthy Peach (VEGAN) - warme, bronze kleur. Geschikt voor dames met een gemiddelde blanke huid, gebruinde blanke huid en voor de getinte huid. Minder geschikt voor de zeer bleke huid (kies dan eerder voor sunset of satin rose)

Satin Rose - natuurlijke, lichte roze tint. Mooi voor dames met een lichte, blanke huid. Geeft een zeer natuurlijk effect. Niet geschikt voor dames met een donkere blanke huid of dames met een getinte huid. 

De kleuren die geschikt zijn voor koele types zijn: Satin Rose & Cool mesa
De kleuren die geschikt zijn  warme types: Sunset & Earthy Peach
De kleuren die geschikt zijn voor zowel koele als warme types zijn: Desert Bloom & Earthy Pink

U kunt op de foto klikken om deze uit te vergroten en de kleuren beter te zien. Ook zijn er testers te koop. Voor de testers geldt een maximum van 1 per kleur per klant. Testers van de blush kunt u hier bestellen in onze webwinkel.

Ingrediënten:  Organic arrowroot, mica, iron oxides, may contain manganese violet, ultramarine blue, carmine. (Colors with carmine:Cool Mesa, Desert Bloom, Satin Rose and Earthy Pink).

 1. Mooie lichtroze gloed Review door Andrea
  Quality

  Ik was op zoek naar een blusher die mijn gezicht een gezonde uitstraling geeft als ik foundation gebruik. Ik heb testers van alle kleuren besteld en de Satin Rose geeft een mooie lichtroze gloed op mijn wangen/jukbeenderen. Perfect geschikt voor overdag, het ziet er natuurlijk en mooi uit.
  Ik ben een wintertype (=koele huid) met een lichte huidtint. (Geplaatst op 12-12-2016)

 2. Mooie glow Review door Lisanne

  Ik ben fan van deze blushers. Geen uitslag (en dat is voor mij heel wat!), goede pigmentatie en blijft de hele dag zitten. Ik heb een droge huid, maar het is niet zo dat het door de blush droger wordt of velletjes ziet. Na je dagcreme even wachten met de blush opdoen.
  Desert bloom (geeft veel kleur af) met daarover Satin Rose geeft echt een mooie glow! (Geplaatst op 17-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Organic arrowroot, mica, iron oxides, may contain manganese violet, ultramarine blue, carmine. (Colors with carmine: Cool Mesa, Desert Bloom, Satin Rose and Earthy Pink).