HHH Castorolie (koudgeperst)

Meer afbeeldingen

HHH Castorolie (koudgeperst)

250 ml Castorolie, koudgeperst.

Castorolie kan o.a. gebruikt worden bij: haaruitval (voor hoofdhaar, wimpers en wenkbrauwen), pigmentvlekken, wratten, jeukende, geïrriteerde huid, schrale lippen, littekens, etc, etc. Klik hier voor ons blogartikel over de vele toepassingen van castorolie.

Status: Op voorraad

€ 10,50

250 ml koudgeperste castorolie
Castorolie heeft diverse toepassingen, onder andere:

Een castorolie pakking. Dit is een uitwendige behandeling die toegepast kan worden over de lever (of andere organen die in moeilijkheden zijn) en wordt gebruikt om de circulatie op milde wijze te verbeteren daar waar nodig. Castor olie pakkingen worden met name aanbevolen om de reinigende werking van de lever te stumuleren en te ondersteunen maar kan ook op andere plekken worden toegepast. Gebruik om een pakking te maken een katoenen doek - warm een deel van de olie au bain marie op in een kommetje, leg de doek hierin tot die zich heeft volgezogen met olie en leg de warme doek dan gedurende ca 1 uur op de plek die u wilt behandelen. Herhaal zo vaak als nodig. De fles is voldoende voro meerdere behandelingen.

Een andere toepaasing is het gebruik van Castorolie in combinatie met citroensap om pigmentvlekken te verminderen (in dat geval 's avonds voor het slapen gaan een klein beetje castrolie vermengen met vers geperst citroensap en dit op de pigmentvlekken aanbrengen.

Daarnaast kan coastorolie  onder andere gebruik worden tegen haaruitval. Zie voor meer info onze blog.

Niet voor inwendig gebruik.

 1. wonderolie Review door Loes

  Deze olie werkt perfect bij een geïrriteerde huid. Verzacht de huid en verminderd de jeuk. 1 keer per dag een druppel of twee op geïrriteerde huid uitsmeren en het verzacht meteen. Je hebt echt maar een druppeltje nodig om een goed resultaat te hebben. Het is wel een dikkere olie, waardoor het iets moeilijker uitsmeert, maar dat went vanzelf. Het werkt ook goed bij schrale lippen. Deze olie werkt gewoon, zeker een aanrader. (Geplaatst op 20-06-2015)

 2. wonderolie Review door Carmen

  Wij gebruiken deze olie voor meerdere doeleinden, o.a. bij oorpijn, simpelweg een druppel in het oor laten vallen voor het slapengaan en de volgende dag is het leed geleden.
  Onze 14-jarige zoon heeft last van een geïrriteerde hoofdhuid en roos, af en toe masseer ik daarom zijn hoofdhuid met deze Castorolie, waarna hij na een nacht slapen zijn haar zorgvuldig wast.
  Voordat we de olie bij hem gebruikten, was zijn haar heel fijn en steil, nu heeft hij een dikke bos krullen.
  Wonderolie of puberteit? Wij weten het niet maar fan zijn we wel en blijven we ook. (Geplaatst op 14-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register