Logona Color Plus Haarkleuring Voorbehandeling

Meer afbeeldingen

Logona Color Plus Haarkleuring Voorbehandeling

Schrijf de eerste review van dit product

Logona, 150 ml
Deze mineralenpakking bereidt uw haar optimaal voor op de Logona haarverf. De bijzondere samenstelling met groene mineralen en verzorgend berkenbladextract ontdoet het haar grondig van restjes styling- en verzorginsproducten, vet en andere verontreinigingen en zorgt er op die manier voor dat de plantaardige haarverf en de colorcremes beter pakken.

Status: Uitverkocht, binnenkort weer leverbaar.

€ 9,95

Logona, 150 ml
Deze mineralenpakking bereidt uw haar optimaal voor op de Logona haarverf. De bijzondere samenstelling met groene mineralen en verzorgend berkenbladextract ontdoet het haar grondig van restjes styling- en verzorgingsproducten, vet en andere verontreinigingen en zorgt er op die manier voor dat de plantaardige haarverf en de colorcremes beter pakken. Hierdoor bent u verzekerd van een intensiever en gelijkmatiger kleurresultaat.

Wij krijgen vaak mailtjes met de vraag of het absoluut noodzakelijk is om een voorbehandelingsproduct te gebruiken. Onze ervaring is dat het aan te raden is als u voor het eerst natuurlijke haarproducten gebruikt en met name wanneer u haarstylingsproducten of een shampoo en/of conditioner gebruikt die niet biologisch en niet 100% natuurlijk zijn. Deze bevatten namelijk vaak siliconen en andere plastic-achtige stoffen die een laagje om het haar leggen waardoor het lijkt alsof uw haar gezonder is dan het eigenlijk is. Om natuurlijke haarverf goed te laten pakken, is het belangrijk dat dit laagje volledig van uw haar verdwenen is en dat kunt u doen met de voorbehandeling color plus.

De tube is geschikt voor meerdere behandelingen.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Bentonite, Alcohol, Glycerin, Coco Glucoside, Xanthan Gum, Betula Alba Leaf Extract, Parfum (Essential Oil), Limonene


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register