Earth's Beauty Lipliner soft wine

Meer afbeeldingen

Earth's Beauty Lipliner soft wine

Earth's Beauty Lipliner Soft Wine Een heel fijn lippotlood zonder nare chemische ingrediënten en zonder gehydrogeneerde oliën. Juist met lipproducten is het belangrijk dat er geen chemische of onveilige ingrediënten inzitten omdat je die direct op je lippen aanbrengt en gedeelttelijk op eet. De kleur soft wine is een neutrale kleur die dicht bij de natuurlijke lippenkleur ligt waardoor dit potlood geschikt is om met elke kleur lippenstift en/of lipglaze pen van Earth's beauty te combineren.. Voor het beste resultaat brengt u eerst het liptlood aan en daarna uw favoriete lippenstift, lipgloss of lipglaze pen. Ook heel geschikt om te combineren met de lipgloss van Meisha.

Status: Op voorraad

€ 13,95
De kleur soft wine is een neutrale kleur die dicht bij de natuurlijke lippenkleur ligt waardoor dit potlood geschikt is om met elke kleur lippenstift en/of lipglaze pen van Earth's beauty te combineren.. Voor het beste resultaat brengt u eerst het liptlood aan en daarna uw favoriete lippenstift, lipgloss of lipglaze pen. Ook heel geschikt om te combineren met de lipgloss van Meisha. Ingredienten: jojoba oil, castor oil, candellila wax, beeswax, iron oxides, mica, vitamin E.
  1. Mooi! Review door Katerina C
    Quality

    Na lang aarzelen toch maar de lipliner besteld. Het vervelende van zulke make up online bestellen is dat ik heel slecht kan inschatten of het daadwerkelijk past bij mijn huidskleur. Ik heb de gok genomen en ben er erg blij mee. Het is een matig zacht potlood die met 1 of 2 bewegingen een mooie lijn geeft. Het blijft redelijk zitten zelfs na een lichte maaltijd. Fijn product dus! (Geplaatst op 14-11-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingredienten: jojoba oil, castor oil, candellila wax, beeswax, iron oxides, mica, vitamin E.