PNS Eczema Cream

Meer afbeeldingen

PNS Eczema Cream

Pure Nuff Stuff, 60 ml
Geschikt voor kinderen en volwassenen. Er zijn zeer goede resultaten behaald met deze creme. Gebruik: breng dagelijks aan op jeukende rode plekken.

Status: Op voorraad

Only 5 left

€ 12,45

Pure Nuff Stuff, 60 ml
Geschikt voor kinderen en volwassenen. Er zijn zeer goede resultaten behaald met deze creme. Gebruik: breng dagelijks aan op jeukende rode plekken.

N.B.: dit product bevat etherische olie en is daardoor niet geschikt voor mensen die eczeem hebben als gevolg van contactallergie voor parfum/geurstoffen.

Alle producten van Pure Nuff Stuff zijn handgemaakt.

Ingrediënten (INCI): Water (Aqua), Coconut Oil (Cocos Nucifera), Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis), Avocado Oil (Persea Gratissima), Emulsifying Wax, Cocoa Butter (Theobrama Cacao), Glycerine (Vegetable Glycerine), Vitamin E (Tocopherol Acetate), Chamomile - German (Matricaria Recutica), Yarrow Essential Oil (Achillea Millefolium), Marigold Tagetes (Tagetes Erecta)

  1. Heel fijne creme Review door Loes

    Deze crème is perfect om op zeer droge plekken te smeren. Je hebt weinig nodig en het voedt de huid prima. Smeert gemakkelijk uit. (Geplaatst op 10-06-2015)

  2. Topproduct! Review door Rosanne

    Normaal vergeet ik een review te schrijven als ik heel tevreden ben, maar voor dit product moest ik het gewoon doen!
    Binnen 4 dagen is de eczeem bijna verdwenen. Ik ben super tevreden. Ik smeer het iedere nacht op en soms overdag als ik er aan denk. Ik heb al heel veel geprobeerd, maar dit is het eerste middel wat voor mij werkt! Echt een aanrader! Ik ga het in mijn omgeving zeker aanraden aan mensen die ook last hebben van eczeem. Naast dat je natuurlijk ook op je voeding moet letten. Bedankt! (Geplaatst op 01-07-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Water (Aqua), Coconut Oil (Cocos Nucifera), Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis), Avocado Oil (Persea Gratissima), Emulsifying Wax, Cocoa Butter (Theobrama Cacao), Glycerine (Vegetable Glycerine), Vitamin E (Tocopherol Acetate), Chamomile - German (Matricaria Recutica), Yarrow Essential Oil (Achillea Millefolium), Marigold Tagetes (Tagetes Erecta)