Earth's Beauty Foundation Powder Plus

Meer afbeeldingen

Earth's Beauty Foundation Powder Plus

Earth's Beauty, 16 gram
Een foundation-poeder die tegelijkertijd de huid tegen de zon beschermt (factor 15). Earth's beauty foundation powder is anders dan andere poederfoundations. De basis van deze poederfoundation is namelijk Arrowroot. Van alle kleuren zijn testers verkrijgbaar. Voor de testers geldt: maximaal 1 per kleur, per klant, per bestelling. U kunt dus van verschillende kleuren 1 tester bestellen, maar niet van 1 kleur meerdere testers. Klik hier als u een tester wilt bestellen.

N.B.: de travel size verpakking is niet 100% lekproef, dus beter geschikt voor thuis en minder geschikt voor in de handtas. Wij zijn op zoek naar een oplossing hiervoor...

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,75

* Verplichte velden

€ 25,75

Earth's Beauty, 16 gram

N.B.: de travel size verpakking is niet 100% lekproef, dus beter geschikt voor thuis en minder geschikt voor in de handtas. Wij zijn op zoek naar een oplossing hiervoor...


Een foundation-poeder die tegelijkertijd je huid tegen de zon beschermt (factor 15).
Earth's beauty foundation powder is anders dan andere poeder-foundations. De basis van deze poeder-foundation is namelijk Arrowroot (gemalen pijlwortel). Arrowroot is zacht en verzorgend voor de huid en ook bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. De 100% natuurlijke ingrediënten zijn met zorg gekozen om de natuurlijke balans van de huid niet te verstoren (dat is ook de rede dat deze foundation in losse poedervorm is en niet vloeibaar of als compact poeder is gemaakt - zo zijn er minder ingrediënten nodig en wordt de kans op allergische reacties vermeden).

Deze foundation-poeder is zo fijn en zacht van samenstelling dat het voelt als zijde op je huid! Je voelt deze foundation poeder dus niet zitten en je huid kan de hele dag gewoon blijven ademen. Earth's beauty Foundation Powder is bijzonder zuinig in gebruik; u heeft per keer maar weinig nodig, dus het potje gaat heel lang mee.

Doordat deze unieke, 100% natuurlijke formule vrij is van talk, conserveringsmiddelen, petroleum-derivaten en minerale olie, sluit ze de huid niet af en droogt ze de huid niet uit. Reguliere poederfoundations bevatten vaak chemische of onveilige ingrediënten. Earth's Beauty Foundation Powder is anders en bevat uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat zij absoluut veilig zijn voor de gezondheid en zacht voor onze huid.

De producten van Earth's Beauty zijn 100% biologisch, niet op dieren getest en vrij van Nano Particles. Wat zijn Nano particles? Klik hier voor meer informatie.

Gebruik: Breng eerst je dagcrème aan en breng vervolgens de poederfoundation aan met een grote poederkwast van natuurlijk haar zoals bijvoorbeeld de Kabuki poederkwast van Earth's Beauty (niet meegeleverd, maar los verkrijgbaar in onze webwinkel).

Verkrijgbaar in 5 kleuren incl. poederdonsje en spiegeltje.

Kleur 1: Bisque - een lichte kleur voor mensen met een lichte huid (porselein).  
Kleur 2: Almond - lichtbeige. Deze kleur is een tint donkerder dan Bisque en geschikt voor mensen met een lichtbeige teint (dus een huid die niet bruin is van de zon, maar ook niet zo licht als Bisque).
Kleur 3: Satin (tussen Suede en Almond in met rozebeige ondertoon)
Kleur 4:Suede - licht- tot mediumbeige met gelige ondertoon. Deze kleur zit tussen Almond en Buff in.
Kleur 5: Buff - Medium beige. Een mooie, warme kleur beige, donkderder dan Almond en Suede.  
Kleur 6: Toast - Dark beige. Een tint donkerder dan Buff, geschikt voor de zongebruinde huid.

Er zijn testers verkrijgbaar (maximaal 1 per klant), dus als u twijfelt over de juiste kleur, kunt u eerst een tester bestellen. Klik hier als u een tester wilt bestellen.

Ingrediënten: organic & wild crafted arrowroot, zinc oxide, tapioca starch, zea mays starch, kaolin clay, mica

 

 

  1. Fijne poeder foundation Review door Roos

    Ik gebruik deze poeder foundation (Suede) al een jaar lang. Ik heb best een gevoelige en dunne huid, en kreeg vaak uitslag en rode plekken na het gebruik van foundation die tal van ingrediënten bevat. Bij deze foundation is dat niet het geval. Het voelt ook licht aan op de huid. Wat ik eerst doe is mijn gezicht reinigen, heel lichtjes arganolie (of een klein beetje karitéboter) op mijn gezicht smeren, en daarna de foundation poeder gebruiken, vervolgens gebruik ik lichtjes op bepaalde plekken de Earth's Beauty Face Concealer - et voila! Een aanrader! (Geplaatst op 29-06-2015)

  2. Mooie poeder foundation Review door Es

    Ik bestelde de poeder foundation in de kleur Bisque. Ik heb een erg lichte huid en vrijwel altijd zijn foundations te donker. Bisque is echter perfect voor de zeer lichte huid. De poeder brengt prettig aan en voelt heel zacht op je huid. het maakt je huid mooi egaal met een gezonde glans. Het is niet zo dekkend als vloeibare foundation, maar dat vind ik zelf juist een voordeel. (Geplaatst op 07-04-2015)

  3. Beste Poeder Foundation die ik heb kunnen vinden Review door Lorrie

    Ik gebruik dit product nu al een paar jaar. Ik heb zoveel merken uitgeprobeerd, maar er zat of weer een slecht ingredient in of ik kreeg er uitslag van. Met deze heb ik dat helemaal niet. Mijn huid voelt zacht en glad aan, ziet er mooi uit en je ziet helemaal niet dat je make-up op hebt (dat vind ik zo lelijk bij vloeibare foundation). Ik wil niet meer zonder! (Geplaatst op 01-04-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

organic & wild crafted arrowroot, zinc oxide, tapioca starch, zea mays starch, kaolin clay, mica