PNS Hair & Body Bar

Meer afbeeldingen

PNS Hair & Body Bar

Pure Nuff Stuff
Deze zeep kan zowel voor de huid als voor het haar gebruikt worden. Het is een heerlijke en makkelijke manier om zowel je huid als je haar effectief te reinigen. Het rijke schuim reinigt effectief zonder huid of haar uit te drogen en de natuurlijke talglaag van de hoofdhuid aan te tasten. Makkelijk voor op reis, maar ook gewoon handig voor thuis in de badkamer.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,75

* Verplichte velden

€ 6,75

Pure Nuff Stuff
Deze zeep kan zowel voor de huid als voor het haar gebruikt worden. Het is een heerlijke en makkelijke manier om zowel je huid als je haar effectief te reinigen. Het rijke schuim reinigt effectief zonder huid of haar uit te drogen en de natuurlijke talglaag van de hoofdhuid aan te tasten. Makkelijk voor op reis, maar ook gewoon handig voor thuis in de badkamer. Misschien in eerste instantie een beetje gek idee om je haar met een stuk zeep te wassen, maar veel mensen die verstokte shampoo- gebruikers waren en deze shampoo een keer geprobeerd hadden, wilden niet meer terug. De Hair & Body Bars zijn dan ook echte “bestsellers”.

Handgemaakte zeep
De zepen van Pure Nuff Stuff worden met de hand gemaakt van pure plantaardige ingrediënten. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de koude methode, waardoor de natuurlijke glycerine behouden blijft. Het resultaat is milde, rijke en goed schuimende zeep die huidvriendelijk is en reinigt zonder uit te drogen of een strak of trekkerig gevoel te geven. Deze zeep wordt met de hand gesneden en daardoor kunnen er kleine verschillen voorkomen in vorm en gewicht (elk stuk weegt circa 100 gram)


Ingrediënten: elaesis guineensis (palmolie); cocos nucifera (cocosolie); theobroma cacao (cacoa boter); olea europaea (olijfolie); ricinus communis (castorolie); vegetable glycerine (plantaardige glycerine); aqua (water); sodium hydroxide (wordt omgezet tijdens het verzepingsproces en is daardoor niet in het eindproduct aanwezig); essential oils (etherische olie); mineral clay (minerale klei)

 1. Super fijne zeep voor lichaam en haar Review door RBO

  Ik gebruik al een tijdje deze Hair & Body zepen van PNS voor mijn haar en lichaam en ben zeer tevreden over. Ze ruiken echt lekker, drogen de huid niet uit én vrij van (chemische) troep. Ik ben fan van de Lemongrass en Ylang Ylang & Lime; ik zou wel oppassen bij het gebruik van de Peppermint, al ruikt het echt lekker fris vind ik het niet fijn voor intieme en/of tere lichaamsdelen. (Geplaatst op 30-06-2015)

 2. Droogt niet uit Review door Iris

  Heb de zeep voor het wassen van mijn lichaam gebruik en is erg fijn omdat het de huid niet verder uitdroogt. Schuimt ook lekker! (Geplaatst op 28-06-2015)

 3. heerlijk voor het lichaam Review door Jill

  Deze zeep is heerlijk om je lichaam me te wassen, voor mijn haar (lang) vind ik het niet geschikt, omdat het dan aanvoelt alsof een pot wax in mn haar heb gedaan (stug en vet) (Geplaatst op 16-06-2015)

 4. Lekker Review door Miriam

  Prettige zeep, reinigt goed en ruikt lekker. Heb het nog niet getest op mijn haar (Geplaatst op 04-06-2015)

 5. Lekker geurende zeep Review door Em

  De zeep is heel prettig in gebruik en de geur is ook heel fijn (Ylang Ylang & Lime). Ik heb de zeep voornamelijk gekocht mijn haar mee te wassen. Het wassen ging uitstekend, maar bij het uitspoelen voelde ik dat mijn haar stug aanvoelde. Ik gebruik daarna toch wel een conditioner omdat mijn haar wat aan de droge kant is en krult. (Geplaatst op 04-09-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register