Logona LavaErde 300 gram

Meer afbeeldingen

Logona LavaErde 300 gram

Logona,
Lava-aarde is het zeepvrije alternatief voor shampoo en zeep. De minaraalrijke Lava-aarde is bijzonder geschikt voor alle huid en haartypes en kan als kuurproduct gebruikt worden voor de verontreinigde huid, bij roosvorming en tegen

Status: Op voorraad

€ 8,95
Logona
Lava-aarde is het zeepvrije alternatief voor shampoo en zeep. De minaraalrijke Lava-aarde is bijzonder geschikt voor alle huid en haartypes en kan als kuurproduct gebruikt worden voor de verontreinigde huid, bij roosvorming en tegen vet haar. Lavaerde is een natuurlijk mineraal afkomstig uit het Atlasgebergt in Marokko. In Noord-Afrika wordt het al eeuwen gebruikt om het haar en de huid op milde, doch effectieve wijze te reinigen. Verkrijgbaar in 300 of 1000 gram.

Gebruik: meng wat lava-aarde met warm water tot een papje. Huid en/of haar inmasseren en kort laten inwerken. Goed uitspoelen met warm water.

Ingrediënten:
leem-aarde

INCI: Hectorite

  1. Fijn product Review door Anne

    Het is even wennen om met klei je haren te wassen. Ook kost het wat extra tijd - die je weer terugverdient omdat je je haar minder vaak hoeft te wassen. Deze droge klei vind ik fijner dan de vloeibare versie. De laatste gaat sneller qua verdelen over je hoofdhuid - maar geeft bij mij nog steeds wat irritatie. Die blijft bij de droge variant weg. (Geplaatst op 24-10-2015)

  2. verrassend product Review door Lin

    Vanmorgen voor het eerst gebruikt. Na ondertussen tientallen shampoos geprobeerd te hebben met mijn gevoelige hoofdhuid vond ik dit product.
    Aangezien op dit moment het wassen zonder shampoo de nieuwe rage is wilde ik toch iets hebben waarmee ik mijn haar toch enigszins kon reinigen.
    Ik was verrast over het resultaat. Mijn haar is schoon en mijn hoofdhuid voelt ontspannen. Het is zacht en heb veel krullen. Vraag is nu, hoe is het als ik er mee ga slapen. Er staat dat mensen met droog haar er wat olie in kunnen doen. Ik zou het eerst zo proberen dan kan dat later altijd nog indien nodig. (Geplaatst op 04-09-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register


Ingrediënten:
leem-aarde


INCI: Hectorite