Mistry's Hair Tonic

Meer afbeeldingen

Mistry's Hair Tonic

Mistry's, 100 ml

Kruidenformule met Rozemarijn & Jojoba. Stimuleert gezonde haargroei. Geschikt voor mensen met haaruitval en/of hoofdhuidaandoeningen.Rozemarijn stimuleert de dorbloeding vand e hoofdhuid en helpt haaruitval te voorkomen en nieuwe haargroei te stimuleren. Tevens wordt Rozemarijn aanbevolen tegen diverse hoodhuidaandoeningen. Jojoba olie is een goede vochtinbrenger en helpt de talgproductie van de hoofdhuid te reguleren en te balanceren. 

Gebruik: Masseer meerdere malen per dag op de hoofdhuid.

-Homeopathisch gepotentieerd
-Vrij van dierlijke bestanddelen en chemische stoffen
-Mild voor haar en hoofdhuid
-Niet op dieren getest

 

Status: Op voorraad

€ 6,95

Mistry's, 100 ml

Kruidenformule met Rozemarijn & Jojoba. Stimuleert gezonde haargroei. Geschikt voor mensen met haaruitval en hoofdhuidaandoeningen.

Jojoba olie is een van de beste ingrediënten voor fijn, dunner wordend haar. Het is niet echt een olie, maar een lichte, droog aanvoelende wax die ideaal is als vochtinbrenger en conditioner voor zwak, broos en dunner wordend haar. De vetten van jojoba olie lijken bijzonder veel op onze natuurlijke huidvetten. Daardoor worden ze bijzonder goed opgenomen zonder de poriën te verstoppen of haargroei te belemmeren. In tegendeel zelfs: ze hebben een zeer positief effect op haar en hoofdhuis en op de groei van nieuwe haren. Onze huid kan namelijk blijven ademen doordat jojoba olie de huid niet verstikt of afsluit. De essentieel vetzuren in jojoba olie werken ook uitstekend tegen droge hoofdhuid en jeuk door hard water of agressieve synthetische stoffen in shampoos. Indianen gebruikten jojoba olie eeuwen geleden al tegen ontstoken hoofdhuid en andere hoofdhuidaandoeningen.

Rozenbottelolie is een ander ingrediënt dat kan helpen haar en huid gezond te houden. Het bevat veel anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden die onze huid en haarcellen kunnen aantasten.Rozenbottel olie bevat ook essentiële vetzuren en bèta-carotenen die helpen talgproductie te reguleren en goed zijn tegen zowel te vet, als te droog haar.

Gebruik: Masseer meerdere malen per dag op de hoofdhuid.

 

  1. Lichte haarverzorging met een kruidige geur. Review door Martina
    Quality

    Ik gebruik Mistry's Hair Tonic nu enkele maanden en vooral de kruidige geur bevalt me zeer goed, weer eens wat anders dan de gebruikelijke bloemetjesgeuren voor haarverzorging. De naam "tonic" is wat misleidend, want het is geen waterachtige substantie, maar een lichte olie die echter goed in de hoofdhuid en het haar trekt. Ik masseer de tonic regelmatig in mijn droge hoofdhuid als deze jeukt en verdeel de olie op de droge gedeeltes van het haar, zodat het meer glanst. Ik gebruik de tonic alleen op droog haar. Het product is eenvoudig maar doeltreffend geformuleerd zonder onnodige hulpmiddelen. De plastic verpakking ligt makkelijk in de hand, heeft een kleine opening maar ook een schroefdop, zodat ik eventueel nog een paar druppels etherische olie (Tea tree) kan toevoegen. Mystry heeft nog meer interessante producten met een goede prijs/kwaliteits verhouding, ik wil zeker in de toekomst ook nog de shampoo gaan gebruiken. (Geplaatst op 30-11-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingredients
Potenised Rosemary (Rosmarinus Officinalis), Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Rosehip Oil (Rosa Canina Fruit Oil), Sandalwood Oil