PNS Natural Tanning Cream Unscented light-medium

Meer afbeeldingen

PNS Natural Tanning Cream Unscented light-medium

Purenuffstuff, 120 ml
Het is bijna niet niet te geloven, maar met deze 100% natuurlijke zelfbruiner heb je in no time een mooi bruin tintje zonder zon! Speciaal samengesteld om makkelijk uit te smeren en geen lelijke strepen te veroorzaken.

Status: Op voorraad

Only 3 left

€ 18,75

Pure Nuff Stuff, 120 ml
Het is bijna niet niet te geloven, maar met deze 100% natuurlijke zelfbruiner heb je in no time een mooi bruin tintje zonder zon! Speciaal samengesteld om makkelijk uit te smeren en geen lelijke strepen te veroorzaken. Hoe het werkt? Deze rijke vochtinbrengende crème bevat een volkomen natuurlijk ingrediënt – DHA – die de “melanine-truuk” doet waar je huid een bruin kleurtje van krijgt. Na één behandeling heb je een licht bruin tintje dat een week blijft zitten. Als je het een paar dagen achter elkaar elke dag aanbrengt, krijg je een wat diepere bruine tint. We hebben het op diverse huidtypes geprobeerd en het geeft op elk huidtype een realistisch uitziend bruin kleurtje (vergeet echter niet je handen te wassen nadat je de crème hebt opgesmeerd!). Geschikt voor lichaam en gezicht, voor hem en haar.

De producten van Pure Nuff Stuff zijn handgemaakt.

 

Ingrediënten (inci): water, shea butter, apricot kernel oil, vegetable glycerine, emulsifying wax, dihydroxyacetone, vitamin E

 1. Fijne creme Review door caroline
  Quality

  Ik heb een zeer gevoelige huid en kan deze crème zonder problemen gebruiken. Mijn huid is weer gaaf plus een kleurtje. Wat wil je nog meer!!! <3 PNS producten!!
  (Geplaatst op 15-12-2016)

 2. Geweldig Review door Desiree

  De beste bruin zonder zon die ik ooit heb gehad. Ik kan niet meer zonder, dit is echt een aanrader! (Geplaatst op 23-09-2015)

 3. heel fijn product Review door J.

  Smeert inderdaad heel gemakkelijk (en zuinig) uit, maakt geen vlekken of strepen en geeft een heel natuurlijke tint. Zeker voor iemand met een lichte huid, lijkt mij deze heel geschikt.
  Handen wassen is al genoemd, maar zelf gebruik ik ook een nagelborsteltje voor de vinger(nagel) waarmee ik de crème uit de pot heb gehaald. Zo werkt het perfect en ik ben erg blij met dit product!
  (Geplaatst op 30-06-2015)

 4. geen vieze lucht zoals in de meeste bruin zonder zon Review door s

  Deze crème heb ik aangeschaft i.v.m. een trouwerij, ik had nog weinig zon gezien dus een bleke huid.
  Ik vind het een hele verademing dat hier niet zo'n vieze lucht aan zit zoals in de meeste bruining crèmes.
  Het lijkt gewoon een bodylotion, smeert lekker licht uit, en geeft een mooi bruin kleurtje.
  Ik heb het maar 3 keer opgedaan want hoe meer je van deze crème smeert hoe bruiner je wordt.
  Wel heel goed uitsmeren en je handen wassen na gebruik anders krijg je vlekken. (Geplaatst op 24-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingrediënten (inci): water, shea butter, apricot kernel oil, vegetable glycerine, emulsifying wax, dihydroxyacetone, vitamin E