PNS Problem skin moisturiser

Meer afbeeldingen

PNS Problem skin moisturiser

Purenuffstuff, 100 ml Als je een probleemhuid of onzuivere huid hebt, heeft je huid speciale verzorging nodig. Mensen met een vette/acne huid hebben vaak de neiging om de huid overmatig te reiningen

Status: Op voorraad

€ 11,95
Purenuffstuff, 100 ml
Als je een probleemhuid of onzuivere huid hebt, heeft je huid speciale verzorging nodig. Mensen met een vette/acne huid hebben vaak de neiging om de huid overmatig te reiningen en te scrubben in een poging overtollig vet en de onzuiverheden weg te halen. Helaas heeft dat juist een tegengestelde werking; de huid gaat juist nog meer talg producteren en op die manier krijg je dus het tegenovergestelde van wat je wilde bereiken. Het is beter om de huid zoveel mogelijk met rust te laten, haar alleen op milde wijze te reiningen (vaak is alleen water of rozenwater voldoende) en geen producten te geruiken die SLS of aardolieingredieten bevatten (die zijn te vet). Deze hele lichte moisturizer is ideaal. Ze is speciaal gericht op de probleemhuid en is precies genoeg voedend en vochtinbrengend om de probleemhuid comfortable aan te laten voelen. De zorgvuldige geselecteerde etherische oliën in deze moisturizer helpen het herstelproces van de huid op gang te brengen, verminderen ontstekingen en brengen de talgproductie in balans.


Ingrediënten (INCI): aqua (water); simmondsia chinensis (jojoba oil); vegetable glycerine; emulsifying wax; vitamin E (tocopherol vitamin E); essential oil: matricaria chamomila (chamomile german), commiphora myrrha (myrhh), cymbopogon martini (palmarosa), achillea millfolium (yarrow), daucus corota (carrot seed). 
 
 1. Prima product Review door Claudia
  Quality

  Op het begin vond ik de geur niet erg aangenaam, maar inmiddels ben ik eraan gewend. De moisturizer trekt wat moeilijk in. Wanneer het eenmaal is ingetrokken voelt je huid wel zacht aan. Daarnaast heb ik minder last van onzuiverheden. Een gebruiksaanwijzing zou niet verkeerd zijn. Is het een dagcrème, nachtcrème of gebruik je het juist onder de dag- of nachtcrème? Ik heb het uiteindelijk als nachtcrème gebruikt. (Geplaatst op 23-03-2018)

 2. Fijn spul Review door Desiree
  Quality

  Besteld met enige twijfel, ik heb geen acnéhuid (wel wat mee-eters op mijn kin soms) maar het is vet genoeg, om zo maar te zeggen. De moisturizer trekt wel wat moeilijker in, ik weet niet wat dat over het product of over mijn huid zegt, maar het viel me wel op. Ik gebruik maar een klein beetje maar moet het er aardig inmasseren. Daarna voelt mijn huid wel lekker zacht en gevoed, dus ik ben wat dat betreft zeker tevreden. Dit effect heb ik niet snel met crèmes. Ik zal deze moisturiser dus zeker blijven gebruiken. (Geplaatst op 21-12-2015)

 3. Het product waar ik naar heb gezocht! Review door Nienke

  Geweldig product, precies hetgeen waar ik naar op zoek ben geweest. Vele crèmes zijn voor mij toch te vettig. De eerste paar dagen voelen ze fijn, maar daarna krijg ik extra onzuiverheden. Deze crème is licht, goed vochtinbrengend en precies vet genoeg.
  Ik heb zelf een gemengde huid, die iets vetter is en vochtarm. Ik heb een paar keer na de moisturiser de 'cream dream geranium&lemon' gebruikt. Dit voelde fijn, maar uiteindelijk werd mijn huid dus weer iets te vet. Voor mensen met een gemengde huid die eerder droog dan vet is, geloof ik dat de moisturiser en cream dream wel een mooie combinatie kunnen zijn. (Geplaatst op 30-06-2015)

 4. Littekenvrij verlost van acne Review door Anne

  Ik kreeg op volwassen leeftijd door medicatie (prednison) behoorlijke acne, wat ook vastgesteld is door een dermatoloog. Ruim een jaar heb ik allerlei behandelingen gekregen hiervoor, maar het bleef aanhouden.
  Ik ben toen dit gaan proberen, dmv tweemaal daags gezicht reinigen met water, een duidelijk ontstoken plek deppen met sterilon, en een flinke laag van deze moisturiser op mijn gelaat en borst te smeren. Verder helemaal niets, geen make up, geen zalven, geen behandelingen. Al snel voelde ik dat het rustiger werd. Wel trok mijn huid iets na het intrekken, maar niet vervelend. Na een aantal maanden was ik verlost van deze acné, ondanks dat ik nog steeds de veroorzaker nog niet heb kunnen aanpakken; de medicatie gebruikte ik nog,
  Ik heb gelukkig ook geen littekens over gehouden aan de acne wat wel was voorspelt ivm de zwaarte.
  Of deze genezing toeval is, of wel komt door deze zalf, niemand kan dat met zekerheid zeggen. Maar mijn huid heeft het zeker meer goed gedaan dan kwaad, in tegen stelling tot minder onschuldige zalven op recept.
  Ik raad deze moisturiser dus zeker aan! (Geplaatst op 28-07-2014)

 5. gebruiksaanwijzing Review door Els

  zou wel fijn zijn als je weet hoe je het moet aanbrengen. ik ben er van uitgegaan, aanbrengen en laten intrekken. maar je hebt ook nog moisturisers die je bijv met een watje over je gezicht moet halen of moisturisers die je moet afspoelen. verder zijn het allemaal fijne producten. mijn huid was altijd erg rood en geirriteerd, ik dacht (en werd verteld) dat het door de pukkels kwam. jaren lang verschillende peelingen gehad (bio-peeling, ph formula peeling, fruitzuur peeling) pukkeltjes gingen wel weg maar het rode niet.
  Na 1 nacht met deze producten zag mijn gezicht er al een stuk rustiger uit, en na een paar was het rode en geirriteerde al zo goed als verdwenen. en door de problem skin producten te gebruiken, ook minder pukkeltjes.
  En het is beter voor het milieu, en veel minder kans op kanker aangezien in de chemische badspullen er allemaal kankerverwekkende chemische stoffen in zitten. (Geplaatst op 03-06-2014)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register