PNS Shaving Soap

Meer afbeeldingen

PNS Shaving Soap

PureNuffStuff, 130 gram
Een heerlijke huidverzachtende en handgemaakte scheerzeep. Bevat o.a. shea boter en plantaardige glycerine, is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor een super

Status: Uitverkocht, binnenkort weer leverbaar.

€ 5,95

PureNuffStuff, 130 gram
Een heerlijke huidverzachtende en handgemaakte scheerzeep. Bevat o.a. shea boter en plantaardige glycerine, is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor een superglad scheerresultaat. Het rijke schuim ruikt lekker door toevoeging etherische Clary Sage en Limoenolie. 


Ingredienten:
sunflower oil (Helianthus Annuus); coconut oil (Cocos Nucifera); cocoa butter (Theobroma Cacao); olive oil (Olea Europaea); castor oil (Ricinus Communis); shea butter; water; sodium hydroxide (wordt omgezet tijdens het verzepingsproces en is niet in het eindproduct aanwezig); essential oils

  1. Fijne scheerzeep voor hem en haar! Review door L.M.
    Quality

    Een fijne natuurlijke scheerzeep. Geurloos en schuimt goed, voelt heel romig aan op de huid en scheert daardoor zeer glad. De zeep gaat ontzettend lang mee, ook bij dagelijks gebruik. Wij hebben de zeep gewoon in een bijpassend bakje liggen zonder gaatjes. De zeep smelt dan wel iets, maar vult gewoon het bakje op. Gebruik in combinatie met een scheerkwast is aan te raden, er zijn tegenwoordig zeer goede en mooie kwasten te koop van imitatie haar.
    (Geplaatst op 03-07-2018)

  2. Goed product Review door E.Martijn

    Goede scheerzeep, heel romig, zeer tevreden. Ik gebruik het daarnaast ook gewoon als handzeep in plaats van vloeibare handzeep uit een fles; dat scheelt veel verpakking. En het geeft je de kans om een mooie zeephouder voor op de wastafel aan te schaffen... Wel één nemen met gaatjes, anders smelt de zeep weg. (Geplaatst op 07-10-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register