PNS Special Foaming Facewash Problem Skin

Meer afbeeldingen

PNS Special Foaming Facewash Problem Skin

Pure Nuff Stuff, 200 ml Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde wasactieve stoffen die zacht zijn voor de huid. Deze facewash is speciaal samengesteld voor mensen met een probleemhuid.

Status: Op voorraad

€ 12,71

Pure Nuff Stuff, 200 ml
Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde wasactieve stoffen die zacht zijn voor de huid. Deze facewash is speciaal samengesteld voor mensen met een probleemhuid. (Er is ook een speciale creme voor mensen met een probleemhuid: problem skin moisturiser).

Alle producten van Pure Nuff Stuff zijn handgemaakt.

Schudden voor gebruik.

Ingredienten (INCI): aqua; decyl glucose (Decyl Glucoside); vegetable glycerin, xantham gum (xantham gum); apple cider vinegar (Acetic Acid); pure essential oils

  1. Tevreden Review door E. Martijn

    Mijn zoon (met acne) is tevreden over dit product. Hij gebruikte daarvoor dure producten van de apotheek, maar dit product is een prima vervanger. (Geplaatst op 07-10-2015)

  2. Fijne gezichtsreiniger Review door Nienke

    Deze foaming facewash is heel fijn. Even schudden voor gebruik en slechts 1 pompje, is genoeg om je gezicht goed mee in te smeren (uiteraard daarna eraf wassen). Het is niet agressief, droogt niet uit en voor een gemengde c.q. vette huid absoluut geschikt.
    Ik heb deze foaming facewash eerst alleen gebruikt in combinatie met de 'problem skin moisturiser', om mijn huid er aan te laten wennen. Na 1 à 2 weken ben ik na het wassen met deze facewash, het rozenwater gaan gebruiken, om de laatste vuiltjes van mijn huid te verwijderen, voordat ik de moisturiser aanbracht. Om dit proces nog extra kracht bij te zetten, heb ik de facewash in geborsteld met het speciale gezichtsborsteltje, om direct een scrub te hebben. Dit doe ik maximaal 1 keer per dag. (Geplaatst op 30-06-2015)


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingredienten (INCI): aqua; decyl glucose (Decyl Glucoside); vegetable glycerin, xantham gum (xantham gum); apple cider vinegar (Acetic Acid); pure essential oils