Earth's Beauty Lip Glaze Pen-Wild Rose

Meer afbeeldingen

Earth's Beauty Lip Glaze Pen-Wild Rose

Schrijf de eerste review van dit product

Met een minimum aan ingrediënten bereikt de Lip Glaze Pen van Earth's Beauty een maximaal effect! De revolutionaire draaihuls met sponsapplicator maakt het aanbrengen van de lipglaze makkelijk en snel. Lip Glaze is dikker dan lipgloss, maar dunner dan lippenstift.

Status: Op voorraad

€ 11,83

Earth's Beauty,
Met een minimum aan ingrediënten bereikt de Lip Glaze Pen een maximaal effect! De revolutionaire draaihuls met sponsapplicator maakt het aanbrengen van de lipglaze makkelijk en snel. Lip Glaze is dikker dan een lipgloss, maar dunner dan een lippenstift. De verzorgende en verzachtende ingrediënten houden de lippen zacht en zonder de lippen uit te drogen en zonder dat er ontsierende velletjes op de lippen onstaan. Met lipglaze heb je een sprankelende glans met een subtiele, transparante kleur en tegelijkertijd worden je lippen intens verzorgd als bij een lippenbalsem.

Verkrijgbaar in de kleur Wild Rose (transparant mauve - ongeveer gelijk aan de natuurlijke lippenkleur of iets donkerder, maar wel transparant). Deze kleur staat mooi bij vrijwel alle huidtinten.

Ongeparfumeerd.

Ingrediënten (INCI): castor oil, shea butter, carnauba wax, beeswax, candelilla wax, tocopherol, iron oxides, mica


Schrijf uw eigen Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ingrediënten (INCI): castor oil, shea butter, carnauba wax, beeswax, candelilla wax, tocopherol, iron oxides, mica