Privé Consult Natuurlijke Cosmetica

Tijdelijk uitverkocht
Artikelnummer
10001

Heeft u altijd al willen weten hoe u met make-up uw gezicht het mooiste uit kunt laten komen? Wilt u persoonlijk advies over het aanbrengen van make-up en wilt u weten welke kleuren en make-up technieken voor u het beste geschikt zijn? Wilt u overstappen op natuurlijke cosmetica, maar weet u niet hoe en wat? Of wilt u weten welke natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten het beste bij u passen? Of heeft u bepaalde huidklachten en weet u niet hoe u uw huid er mooi en egaal uit kunt laten zien? Dan is dit privé consult wellicht iets voor u.

€ 89,00

N.B.: wegens Saskia's zwangerschap zijn er momenteel tijdelijk geen consulten te boeken

Professioneel visagist en mede-oprichtser van HeelNatuurlijk Saskia van der Molen, laat u in een privé consult 1 op 1 zien hoe u zichzelf perfect kunt opmaken met natuurlijke cosmetica. Er wordt aandacht besteed aan het verzorgen van de huid en het haar met natuurlijke producten en alle facetten van het opmaken worden u stap voor stap uitgelegd en gedemonstreerd. Zoals het egaliseren van de huid m.b.v. camouflage en foundation/poeder, het opmaken van de ogen, wangen en lippen en het bijwerken van de wenkbrauwen. Indien gewenst zal Saskia uw wenkbrauwen professioneel epileren in een mooie, natuurlijke vorm die bij uw gezicht past en zij kan u tevens laten zien hoe u dit makkelijk zelf thuis kunt bij houden. Verder zal er aandacht worden besteed aan het reiningen en verzorgen van de huid met natuurlijke producten en wordt er tevens gekeken welke producten voor uw huid het beste geschikt zijn. Als u last heeft van bepaalde huidproblemen, is het ook mogelijk om daar extra aandacht aan te besteden indien u dit wenst. Uiteraard is er ook voldoende tijd om al uw vragen te stellen. Het consult zal circa 1 uur in beslag nemen en wordt gegeven in Amsterdam. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Saskia via info@heelnatuurlijk.nl om een datum en tijd af te spreken. Uw aanmelding is definitief nadat u het consult via onze webshop heeft besteld en nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Annuleren is kosteloos tot 48 uur van te voren.

N.B.: u kunt geen gebruik maken van een kortingscode indien u het prive consult bestelt. Kortingscodes zijn namelijk alleen van toepassing op producten en niet op consulten of workshops.

Kijk voor meer informatie en foto's van het visagiewerk van Saskia op www.SaskiavanderMolen.com

Vragen over dit privé consult? mail ons op info@heelnatuurlijk.nl

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

n.v.t.

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!